Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Све у белом камену, рустично, а ипак ТОПЛО и УШУШКАНО: Дом Нине Бадрић на Хвару је остварење најлепшег сна (ФОТО)

Ово је њено место за бег од гужве, вреве и буке

1689853579_Nina-Badric-naslovna.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/бадрицх
Oglas

Позната певачица Нина Бадрић годинама је вредно радила како би себи обезбедила све што јој је потребно за лагодан и леп живот. Лепа певачица поседује више некретнина у Хрватској и већ смо имали прилике да завиримо у њен дом у Загребу, али то није све.

Она је своје мало парче раја направила и на Хвару. Иако се труди да свој приватни живот држи подаље од очију јавности, понекад не може да одоли, а да неке детаље не подели са својим пратиоцима.

Фото: Инстаграм принтсцреен/бадрицх

Тако је једном приликом показала како изгледа место на које оде кад год пожели да се осами, одмори или ужива са пријатељима у купању, сунчању током летњих дана. 

Фото: Инстаграм принтсцреен/бадрицх

Оно што смо на основу тих фотографија могли да видимо јесте то да је у питању велика камена кућа у прелепом рустичном стилу, која је опремљена свим што је потребно за потпуно уживање. 

Бели камени зидови и прозори у старинском стилу с којих се пружа прелеп поглед на природу нешто су што ову кућу чини заиста посебном. 

Фото: Инстаграм принтсцреен/бадрицх

За разлику од спољашњег рустичног стила, унутрашњост куће је модерна, прилагођена уживању и опуштању.

БОНУС ВИДЕО:  

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas