Oglas
· · Komentari: 0

Sve u belom kamenu, rustično, a ipak TOPLO i UŠUŠKANO: Dom Nine Badrić na Hvaru je ostvarenje najlepšeg sna (FOTO)

Ovo je njeno mesto za beg od gužve, vreve i buke

1689853579_Nina-Badric-naslovna.png
Photo: Instagram printscreen/badrich
Oglas

Poznata pevačica Nina Badrić godinama je vredno radila kako bi sebi obezbedila sve što joj je potrebno za lagodan i lep život. Lepa pevačica poseduje više nekretnina u Hrvatskoj i već smo imali prilike da zavirimo u njen dom u Zagrebu, ali to nije sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Ona je svoje malo parče raja napravila i na Hvaru. Iako se trudi da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, ponekad ne može da odoli, a da neke detalje ne podeli sa svojim pratiocima.

Foto: Instagram printscreen/badrich

Tako je jednom prilikom pokazala kako izgleda mesto na koje ode kad god poželi da se osami, odmori ili uživa sa prijateljima u kupanju, sunčanju tokom letnjih dana. 

Foto: Instagram printscreen/badrich

Ono što smo na osnovu tih fotografija mogli da vidimo jeste to da je u pitanju velika kamena kuća u prelepom rustičnom stilu, koja je opremljena svim što je potrebno za potpuno uživanje. 

Beli kameni zidovi i prozori u starinskom stilu s kojih se pruža prelep pogled na prirodu nešto su što ovu kuću čini zaista posebnom. 

Foto: Instagram printscreen/badrich

Za razliku od spoljašnjeg rustičnog stila, unutrašnjost kuće je moderna, prilagođena uživanju i opuštanju.

BONUS VIDEO:  

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas