Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВИ НАЈБОЉИ ИЗГЛЕДИ на црвеном тепиху са Канског филмског фестивала 2023: Натали Портман је све оставила без даха (ФОТО)

Љубитељи црвеног тепиха, сигурно ће бити располежени ове сезоне

1684749133_Knaski-festival-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Након неоспорног врхунца Мет Гале раније овог месеца, долазак 76.Филмског фестивала у Кану одушевио је како филмске, тако модне сладокусце. 
Француска ривијера сваке године угости мноштво звезда са А-листе из филмске индустрије. Тако су на прошлогодишњем одржавању фестивала примећени многи неочекивани гости, попут принца и принцезе од Велса.

Усред овогодишњег распореда пројекција филмова, који ће бити премијерно приказани у Кану, налази се и  остварење ''Нови дечак'', у којем главну улогу игра фантастична Кејт Бланшет.

Фото: Профимедиа

Глумица се на отварању фестивала појавила у екстравагантној креацији, црно-беле боје.Глумица је носила хаљину дугу до пода, са рукавима и занимљивим белим драпираним детаљима на боковима и грудима.

Након што је отварање фестивасла завршено у великом сјају, велики број познатих личности већ је красио црвени тепих.

Ел Фенинг је прошетала у величанственој хаљини Александра Меквина, шивеној по мери, изгледавши  као принцеза.


У међувремну, Бри Ларсон, која седи у овогодишњем жирију фестивала, виђена је у позлаћеној Шанел хаљини. Натали Портман је оставила све пристуне без даха у Диор креацији и елегантном ниском пунђом. 

Док су супермдели Наоми Кемпбел и Александра Амброзио, блистале на црвеном тепиху захваљујући Ели Сабу и Целине.

С обзиром да се очекује да ће догађај трајати више од десет дана, ево неких од најбољих тренутака са фестивала.

Џенифер Лоренс била је визија у црвеној дугој хаљини принцеза кроја, а плаву косу је пустила да слободно пада.
Од накита је носила само једнсотавну огрлицу сребрне боје.

Глумачки и емотивни пар Марк Фасбендер и Алисија Витакер, по многима су били најстилизованији пар на црвеном тепиху. Лепа глумица се определила за Луј Витон хаљину кајсија боје са сребрним везом.

Ђиђи Хадид је истакла своју статуескну фигуру у хаљини боје песка, уз пуштену бујну плаву косу у валовима. Од накита је понела елегантну богату огрлицу сребрне боје, занимљиво прстење и минђуше овалног облика.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas