Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гламурозно венчање окупило познате: Ања Мит заблистала у раскошној венчаници и приредила супругу несвакидашње изненађење (ВИДЕО)

Глумица изговорила судбоносно "да" пилоту

1662362625_anja-mit.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Ања Мит и Огњен Весић, венчали су се јуче у Београду, а гламурозном венчању присуствовале су бројне јавне личности. 

Прочитајте још: Да ли знате о коме је реч? Један је од најпопуларнијих наших глумаца, а пре 26 година је изгледао потпуно другачије (ФОТО)

Весеље уприличено у једном београдском ресторану, а први плес одиграли су уз песму Дорис Драговић "Мало ми за срићу триба", а на опште одушевљење присутних гостију, нумеру је управо отпевала млада.

На венчању је понела чак три венчанице, а славље је потрајало до дубоко у ноћ. Од познатих колега, слављу су присуствовали, Душан Каличанин, Бојана Ординачев, Ивана Дудић, Сања Маринковић, Јана Милић и многи други.

 

 

 

 

Ања и њен супруг нису скидали осмех са лица. Млада глумица једном приликом је открила како је упознала супруга, као и да је то била љубав на први поглед.

- Упознали смо се на снимању емисије коју сам тада водила. Имала сам задатак да летим авионом, а он да управља јер је пилот. Била је то љубав на први поглед и лет који ћу заувек памтити. После свега пар месеци везе почели смо да живимо заједно и увелико причали о следећем кораку - браку, рекла је она.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas