Oglas
· · Komentari: 0

Da li znate o kome je reč? Jedan je od najpopularnijih naših glumaca, a pre 26 godina je izgledao potpuno drugačije (FOTO)

Nikada ga ne biste prepoznali

1662360046_ljuba_bandovic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Rođen je 1976. godine u Beranama. Studirao je na Fakultetu dramskih umetnosti na klasi Vlade Jevtovića. 

Pročitajte još: Malo ko zna da Andrija Milošević ima MLAĐEG BRATA: Liče kao da su blizanci (FOTO)

Publika ga je upoznala u seriji "Gore dole", gde je igrao šefa nabavke, a onda su počele da se nižu razne poznatije uloge. U "Crnom gruji" tumačio je lik Vidohja, "Vratiće se rode" (Aki), u seriji "Pare ili život" igrao je Maruna, dok je u seriji "Ono kao ljubav" sve osvojio likom Brace.

Njegova karijera krenula je vrtoglavo uzlaznom putanjom, tako da se nijedna domaća serija, ali i film ne može zamisliti bez njega.

Lik Žarača u seriji "Vojna akademija" bila je jedna od omiljenih mnogima, kao i mnogi drugi likovi kojima osvaja publiku..Glumac se definitivno mnogo promenio od prve uloge, što su i konstatovali na popularnoj stranici "Gromade filmske".

- Mislim da Ljuba Bandović ne prepoznaje Ljubu Bandovića u "Gore dole".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas