Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Својим понашањем деградира наше друштво": Ловци оштро одговорили Јелени Карлеуши

Ловачки савез Србије стао у одбрану Вука Костића

1666968278_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-instagram-vukkosticbadza1.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - вуккостицбадза
Oglas

Након што је Јелена Карлеуша јавно прозвала глумца Вука Костића јер је поставио фотографију са мртвом животињом, огласио се Ловачки савез Србије. Они су осудили певачицу и тврде да она против Вука Костића води срамну кампању. Сматрају да је Јелена већа опасност по околину него што су ловци јер како они кажу, певачица својим понашањем деградира друштво и позива на блуд и неморал.

Ловачки савез Србије саопштењем на Фејсбуку стало је у одбрану лова и колеге Вука Костића:

"Обраћамо се како бисмо осудили срамну кампању коју певачица Јелена Карлеуша ових дана води против драмског уметника, глумца Народног позоришта, а пре свега нашег колеге ловца, Вука Костића. Својим изјавама Карлеуша не блати само господина Костића, већ све ловце ове државе, а њих има 85.000. То је цифра коју она никада неће видети на свом концерту.

Прочитајте још: Деколте у првом плану: Јелисавета Орашанин позирала у ЧИПКАНОМ корсету - не крије да је урадила СИЛИКОНЕ (ФОТО)

Изјавама да су ловци убице, социопате и психопате, које долазе од певачице нису меродавне, а ни релевантне, обзиром да знамо да њена професија није психологија. Сматрамо да је дотична већа опасност по околину него ловци, обзиром да својим понашањем деградира наше друштво, позива на блуд и неморал нашу омладину. Као самопрокламовани заштитник природе својим изјавама о ловцима демонстрира елементарно незнање из области екологије и заштите животне средине.

Ловци су до сада, па и надаље, били увек у служби наше државе, друштва и природе, а то су доказали искључиво својим делима. Ловачки савез Србије је најбројнија невладина организација у Републици Србији и сви ви, као наши чланови, са вашим породицама чините велику армију исконских љубитеља природе. Зато нећемо дозволити да јавност остане ускраћена за све оно што ловци чине за њу."

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas