Oglas
· · Komentari: 0

"Svojim ponašanjem degradira naše društvo": Lovci oštro odgovorili Jeleni Karleuši

Lovački savez Srbije stao u odbranu Vuka Kostića

1666968278_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-instagram-vukkosticbadza1.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - vukkosticbadza
Oglas

Nakon što je Jelena Karleuša javno prozvala glumca Vuka Kostića jer je postavio fotografiju sa mrtvom životinjom, oglasio se Lovački savez Srbije. Oni su osudili pevačicu i tvrde da ona protiv Vuka Kostića vodi sramnu kampanju. Smatraju da je Jelena veća opasnost po okolinu nego što su lovci jer kako oni kažu, pevačica svojim ponašanjem degradira društvo i poziva na blud i nemoral.

Lovački savez Srbije saopštenjem na Fejsbuku stalo je u odbranu lova i kolege Vuka Kostića:

"Obraćamo se kako bismo osudili sramnu kampanju koju pevačica Jelena Karleuša ovih dana vodi protiv dramskog umetnika, glumca Narodnog pozorišta, a pre svega našeg kolege lovca, Vuka Kostića. Svojim izjavama Karleuša ne blati samo gospodina Kostića, već sve lovce ove države, a njih ima 85.000. To je cifra koju ona nikada neće videti na svom koncertu.

Pročitajte još: Dekolte u prvom planu: Jelisaveta Orašanin pozirala u ČIPKANOM korsetu - ne krije da je uradila SILIKONE (FOTO)

Izjavama da su lovci ubice, sociopate i psihopate, koje dolaze od pevačice nisu merodavne, a ni relevantne, obzirom da znamo da njena profesija nije psihologija. Smatramo da je dotična veća opasnost po okolinu nego lovci, obzirom da svojim ponašanjem degradira naše društvo, poziva na blud i nemoral našu omladinu. Kao samoproklamovani zaštitnik prirode svojim izjavama o lovcima demonstrira elementarno neznanje iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine.

Lovci su do sada, pa i nadalje, bili uvek u službi naše države, društva i prirode, a to su dokazali isključivo svojim delima. Lovački savez Srbije je najbrojnija nevladina organizacija u Republici Srbiji i svi vi, kao naši članovi, sa vašim porodicama činite veliku armiju iskonskih ljubitelja prirode. Zato nećemo dozvoliti da javnost ostane uskraćena za sve ono što lovci čine za nju."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas