Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЈНА ДУГОГ И ЗДРАВОГ ЖИВОТА ЛЕПЕ ЛУКИЋ: Певачица открила шта јој помаже да се осећа одлично у деветој деценији

Лепа Лукић никада није имала повишену темпаратуру

1688225936_lepa-lukic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Како певачица наводи, њен проиродни имунитет, избегавање нездравих намирница и генетика су заслужни за њен дуг живот, за њене 83. године које је напунила.  

Захваљујући природно јаком имуном систему, телесна темпаратура је за њу права непознананица. 

Лепа истиче да је поносна на своје године, а да је ведар дух тајна њеног изгледа који наравно негује и у овим годинама.

- Нисам жена која воли да се веже само за кућу и да време проводи у затвореној просторији. Зврк сам по природи, а тако ми је и са годинама. Ништа ми није тешко и све волим да пробам и радим. Кад год сам се прехладила или имала муку са здрављем, то траје један дан и одмах сутрадан устанем као нова. Ако ми верујете, никада у животу нисам имала температуру, родила сам се са температуром 36 и тако цео живот до дана данашњег.

Она највише воли да једе кувану храну, а није љубитељ слаткиша и брзе хране: 

- Не волим јаку храну, волим да је код мене све природно. Слободно могу рећи да волим само јела на кашику. Роштиљ не узимам у уста. Није сад да ја никада не једем месо, поједем га и то се деси, али нисам велики љубитељ. Такође не волим да кувам, али увек нешто поручим. Волим суве, домаће колаче, а што се тиче торти, нисам велики љубитељ. Углавном не једем пуно слатко и не преједам се у сваком смислу те речи – закључује певачица.

Певачица је признала да је имала здравствене интервенције, али не и естетске:

- Моја мама никада није имала пуно бора и имала је чисто лице. Таква ситуација је и са мном. Не идем код козметичара. Користим козметику из Америке, која ми стиже на кућну адресу. Јесте папрено скупа, али је најбоља. Научена сам да једном недељно себи правим маску и третман који мени највише прија. Али да немам добру генетику, ниједна крема овог света не би могла да сакрије моје боре. Између осталог, желим лепо да старим и да поносно носим своје године.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas