Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тако је, како је, не радим ТЕШКЕ послове": Роберт де Ниро открио како се сналази у улози оца петомесечне бебе у 80. години

Ту улогу упоредио је са одгајањем и односом који има са својом старијом децом

1697529923_Robert-de-Niro.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славни глумац Роберт де Ниро открио је како се сналази у улози оца петомесечне бебе, ћеркице Џије Вирџиније. Ту улогу упоредио је са одгајањем и односом који има са старијим наследницима. Испричао је и како је са својом партнерком поделио обавезе око детета.

На питање да ли су му претходна искуства олакшала одгајање ћеркице, с обзиром на то да је има седморо деце, Роберт де Ниро је одговорио: "Не постаје лакше". Наставио је: "Тако је како је. У реду је. Мислим, не радим "тешке" послове. Ту сам, подржавам своју девојку. Али она обавља тај посао. И имамо помоћ, што је тако важно”.

Под тим "тешко" вероватно је мислио на мењање пелена. Али је о бризи о маленој Џији истакао је за Тхе Гуардиан следеће: "Наравно да уживам. Уживам у свему томе".

Роберт де Ниро (80) упоредио је своју децу: "Са бебом је другачије са мојом 11- годишњом ћерком. Моја одрасла деца. Моји унуци. Све је другачије.

"Не разговарам с одраслом децом на начин на који разговарам са својом бебом или на начин на који разговарам са својом 11-годишњом ћерком, иако је она прилично паметна".

Славни глумац и његова партнера Тифани Чен (45) добили су у априлу ћеркицу Џију, а за њихову везу сазнало се 2021. године.

Оскаровац Роберт де Ниро који се два пута разводио поред Џије има Дрину (52) и Рафалеа (46) које је добио са бившом супругом Дајаном Абот, близанце Џулијана и Арона (27) које му је донела веза са Туки Смит и Елиота (25) и Хелен (11) које има из брака са Грејс Хајтауер.

У емисији Гејл Кинг објављене су прве фотографије Џије Вирџиније. Водитељка је рекла да су де Ниро и Тифани пресрећни због рођења ћерке и да је глумац веома узбуђен због нове улоге.

Нажалост, само три месеца након рођења девојчице умро је унук славног глумца, син његове ћерке Дрине Леандро.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas