Oglas
· · Komentari: 0

"Tako je, kako je, ne radim TEŠKE poslove": Robert de Niro otkrio kako se snalazi u ulozi oca petomesečne bebe u 80. godini

Tu ulogu uporedio je sa odgajanjem i odnosom koji ima sa svojom starijom decom

1697529923_Robert-de-Niro.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Slavni glumac Robert de Niro otkrio je kako se snalazi u ulozi oca petomesečne bebe, ćerkice Džije Virdžinije. Tu ulogu uporedio je sa odgajanjem i odnosom koji ima sa starijim naslednicima. Ispričao je i kako je sa svojom partnerkom podelio obaveze oko deteta.

Na pitanje da li su mu prethodna iskustva olakšala odgajanje ćerkice, s obzirom na to da je ima sedmoro dece, Robert de Niro je odgovorio: "Ne postaje lakše". Nastavio je: "Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne radim "teške" poslove. Tu sam, podržavam svoju devojku. Ali ona obavlja taj posao. I imamo pomoć, što je tako važno”.

Pod tim "teško" verovatno je mislio na menjanje pelena. Ali je o brizi o malenoj Džiji istakao je za The Guardian sledeće: "Naravno da uživam. Uživam u svemu tome".

Robert de Niro (80) uporedio je svoju decu: "Sa bebom je drugačije sa mojom 11- godišnjom ćerkom. Moja odrasla deca. Moji unuci. Sve je drugačije.

"Ne razgovaram s odraslom decom na način na koji razgovaram sa svojom bebom ili na način na koji razgovaram sa svojom 11-godišnjom ćerkom, iako je ona prilično pametna".

Slavni glumac i njegova partnera Tifani Čen (45) dobili su u aprilu ćerkicu Džiju, a za njihovu vezu saznalo se 2021. godine.

Oskarovac Robert de Niro koji se dva puta razvodio pored Džije ima Drinu (52) i Rafalea (46) koje je dobio sa bivšom suprugom Dajanom Abot, blizance Džulijana i Arona (27) koje mu je donela veza sa Tuki Smit i Eliota (25) i Helen (11) koje ima iz braka sa Grejs Hajtauer.

U emisiji Gejl King objavljene su prve fotografije Džije Virdžinije. Voditeljka je rekla da su de Niro i Tifani presrećni zbog rođenja ćerke i da je glumac veoma uzbuđen zbog nove uloge.

Nažalost, samo tri meseca nakon rođenja devojčice umro je unuk slavnog glumca, sin njegove ćerke Drine Leandro.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas