· · Коментари: 0

Тања Бошковић о родитељству и пензији: "Није ми остало још много времена"

Тања Бошковић отворила душу

1680777585_balkan_nagrade_17012023_0014.JPG
Фото: Атаимагес.рс

Глумица Тања Бошковић поноцна је да дугогодишњу каријеру која има иза себе. Она се сада посветила стварима које јој доносе мир и одлучила је да ужива у животу.

- Ја сам одавно у пензији, у добром сам положају и даље после 50 година бављења овим послом, стојим усправно, здрава и релативно нормална. Немам више времена да се појављујем на телевизији, у серијама и на филму. Није ми остало тако много времена, колико ви имате. Бирам онај начин живота који ће ми донети мир, радост, и мора човек да мисли о последњем. Знате, ако се нисам обрукала много за ових 50 година, а што бих сад . рекла је глумица за "Блиц".

Што се тиче њене породице, она је поносна мајка ћерке Лане којој радо даје савете.

- Спадам у маме које не дају савете. Ја сам мајка која само волим, која је ту. Лана од мене тражи савете углавном око послова које обављају домаћице, а и ту штедим. Мора се својим искуством доћи до важних ствари за живот. Нисам склона саветима - искрена је била Тања, а онда је проговорила о предностима и манама данашњег доба.

- Моја генерација је била заштићена љубављу наших колега, професора, људи су о нама бринули, нису нас тако лако трошили. Њима је теже него што је било нама. Зато што су препуштени лошем укусу оних који креирају културу. У мањини су они који раде оно за шта их културна заједница плаћа. Моја генерација није имала технолошку подршку. Волела бих да смо ми имали те фантастичне подове које су имала та друга позоришта, светла, невероватне микрофоне невидљиве, који чине да сваки најфинији тон пређе у публику. Ми то нисмо имали, имали смо цркнуте мачке, пацове по сценама, али смо радили са великом љубављу. Жао ми је што нисмо били богатији у позоришном смислу, што нисмо могли више да путујемо по свету и да се дружимо. Данашњи млади имају ту могућност - закључила је уметница.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.