Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Теодора Џехверовић о поруци Нејмара, па открила да ли су наставили дописивање: "Била сам шокирана"

Теодору Џехверовић приметио је и планетарно популарни бразилски фудбалер

1672643645_skupstina_doccek_31122022_0041.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Теодора Џехверовић је пре него што је изашла на бину у новогодишњој ноћи, добила поруку какву није ни сањала. Њој је на "стори" на Инстаграму одговорио чувени фудбалер, Нејмар. Теодроа је била, благо речено, у шоку, а све је поделила и са пратиоцима на популарној мрежи.

Атрактивна певачица је пре самог изласка на бину, у делу интервјуа, објаснила како је до тога дошло и да ли се можда дописивање наставило:

Прочитајте још: Каћа Грујић и Марко Гобељић планирају проширење ПОРОДИЦЕ у 2023. години: "Идеално би било да му родим близанце"

- Ја сам била шокирана када сам видела поруку од њега: "Ко је сад ово" и кад сам ушла, рекла сам: "Чекај, немогуће", јер ја тог човека ни не пратим. Била сам у фазону: "Ја стварно ово морам да објавим", можда је глупо за некога, али Нејмар ми је пустио поруку, људи - рекла је певачица кроз осмех за Републику и објаснила шта се даље догодило:

- Ма, није ме стартовао, ма какви, верујем да је то било кроз фору - закључује Џехверовићева.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Теодора Џехверовић

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas