Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОХВАЛЕ

"Ти си најбоља мама икада": ШАКИРА показала како проводи време са децом, фанови одушевљени! (ФОТО)

Славна певачица, Шакира, поделила је фотографију са своја два дечака док је породица уживала у часовима сурфовања на сунцу.

1630232059_pjimage--20-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ shakira
Oglas

Шакира је објавила ретку фотографију са својим синовима док су уживали ударајући у таласе.

Певачка сензација (44) позирала је заједно са њеним синовима Сашом (6) и Миланом (8), док се трио заглавио у сесији учећи сурфовање.

Прочитајте још: Она је ЋЕРКА водитељке Тање Петернек: Молила ју је да се не бави глумом, а помоћ је потражила од Ивана Босиљчића! (ФОТО)

Дан са децом

Певачица, која је удата за фудбалера Барселоне Жерарда Пикеа, објавила је фотографије на свом Инстаграму. На првој се види како је загрлила оба сина, док до другој диже сина Милана.

Шакира је блистала са коврџавим праменовима помереним на једну страну док је породица позирала испред живописне позадине.

Она је написала уз пост "Погодите кога сам довела на @вавегарден_оффициал!"

Неки од њених 70,3 милиона обожавалаца изразили су дивљење према звезди и њеној породици. Један следбеник је написао: "Постају тако велики", док је други написао "Ти си најбоља мама икад".

И поделила је на сторију како даље протиче њихов дан.

Међу видео записима породице која сурфује, звезда је такође виђена на ружичастој дасци за сурф.

"Вратила сам се у Ваве Гарден покушавајући да усавршим своје вештине у овом окрутном спорту са барби даском", насмејала се.

Уз видео Саше који јаше таласе је додала: "Немојте 'чекати' да сурфујете у 40. када можете да почнете у 6. Напред Сашито!"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas