Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТО ЈЕ СРАМНО": Шако Полумента једну ствар опасно замерио Александри Пријовић

Певач Шако Полумента открио је праву истину о његовом односу са Пријом

1705829356_Foto-Ataimages.rs-Sako-Polumenta-i-Prija.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Александра Пријовић остварила је велики успех када је у Београду, Сарајеву и Загребу због великог интересовања публике заказала чак и пет термина.

Многе њене колеге нису криле колико су срећне због ње, истичући да је Александра заиста квалитетна певачица, а сада је свој коментар дао и Шако Полумента. Подсетимо, након што је Полумента поткачио колеге да граде каријеру и пуне Арене певајући његове хитове, у медијима је као бомба одјекнула вест да је певач мислио на Александру Пријовић.

Многи су његову изјаву погрешно протумачили, а Шако је сада и открио у каквом је односу са Пријом и шта се заправо догодило.

"Александру Пријовић много волим. Јако лепо изгледа, лепо пева и направила је озбиљну каријеру. Није све то случајно, окупила је добар тим људи, зна се чија је, ко је, шта је итд. Све се то сложило, свака степеница је имала свој значај. Нема промашаја, створила је тим који побеђује. Није само Александра победница свега, ту је читав њен тим људи. Она је јако паметна, талентована, поставила је стандарде. У медијима је испало као да сам љубоморан кад сам се осврнуо на причу мојих песама и на то да на неки певачи праве концерте на рачун мојих хитова, њу нисам дотакао", рекао је Шако и наставио:

"Она је моја пријатељица, много је волим, са њене стране сам увек био испоштован, било у Београду, било у Подгорици. Био сам на њеним наступима у Подгорици и увек је зауставаљала музику како би ме поздравила. Али, некоме из тима је одговарало да Шако Полумента тако каже, да обликује онако како су ту причу обликовали у медијима. То је срамно."

Ипак, једно јој је замерио.

"Ја сам се на друштвеним мрежама обратио Александри и рекао да то није моја прича, да сам ја уз њу увек. Зар није лепо да ми на то одговори? Него је неком то одговарало да та прича иде", закључио је Шако.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas