Oglas
· · Komentari: 0

"TO JE SRAMNO": Šako Polumenta jednu stvar opasno zamerio Aleksandri Prijović

Pevač Šako Polumenta otkrio je pravu istinu o njegovom odnosu sa Prijom

1705829356_Foto-Ataimages.rs-Sako-Polumenta-i-Prija.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Aleksandra Prijović ostvarila je veliki uspeh kada je u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu zbog velikog interesovanja publike zakazala čak i pet termina.

Mnoge njene kolege nisu krile koliko su srećne zbog nje, ističući da je Aleksandra zaista kvalitetna pevačica, a sada je svoj komentar dao i Šako Polumenta. Podsetimo, nakon što je Polumenta potkačio kolege da grade karijeru i pune Arene pevajući njegove hitove, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je pevač mislio na Aleksandru Prijović.

Mnogi su njegovu izjavu pogrešno protumačili, a Šako je sada i otkrio u kakvom je odnosu sa Prijom i šta se zapravo dogodilo.

"Aleksandru Prijović mnogo volim. Jako lepo izgleda, lepo peva i napravila je ozbiljnu karijeru. Nije sve to slučajno, okupila je dobar tim ljudi, zna se čija je, ko je, šta je itd. Sve se to složilo, svaka stepenica je imala svoj značaj. Nema promašaja, stvorila je tim koji pobeđuje. Nije samo Aleksandra pobednica svega, tu je čitav njen tim ljudi. Ona je jako pametna, talentovana, postavila je standarde. U medijima je ispalo kao da sam ljubomoran kad sam se osvrnuo na priču mojih pesama i na to da na neki pevači prave koncerte na račun mojih hitova, nju nisam dotakao", rekao je Šako i nastavio:

"Ona je moja prijateljica, mnogo je volim, sa njene strane sam uvek bio ispoštovan, bilo u Beogradu, bilo u Podgorici. Bio sam na njenim nastupima u Podgorici i uvek je zaustavaljala muziku kako bi me pozdravila. Ali, nekome iz tima je odgovaralo da Šako Polumenta tako kaže, da oblikuje onako kako su tu priču oblikovali u medijima. To je sramno."

Ipak, jedno joj je zamerio.

"Ja sam se na društvenim mrežama obratio Aleksandri i rekao da to nije moja priča, da sam ja uz nju uvek. Zar nije lepo da mi na to odgovori? Nego je nekom to odgovaralo da ta priča ide", zaključio je Šako.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas