Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Током трудноће нисам осетила везу са бебом" - Серена Вилијамс о искуству БЛИСКЕ СМРТИ након рођења ћерке Олимпије!

У личној исповести, Серена Вилијамс први пут говорила је о томе како је скоро изгубила живот након што је родила своју ћерку Олимпију.

1649259402_serena.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Јиммy Киммел Ливе
Oglas

У личној исповести за Ел, 23-струка гренд слем шампионка је била искрена о свом трауматичном искуству када је родила своју ћерку Олимпију, 4 — коју дели са супругом Алексисом Оханианом — док је такође рекла да није имала „везу“ са својом бебом током целе трудноће.

Прочитајте још: Бекамов син потписао предбрачни уговор: Али, није звог богатства младожење! Породица Дејвидове снајке је БОГАТИЈА
 
"Била сам нервозна због сусрета са својом бебом", рекла је. „Током трудноће никада нисам осетила везу са њом. Иако сам волела да сам трудна, никада нисам имала онај невероватан тренутак 'О мој Боже, ово је моја беба'. То је нешто о чему људи обично не говоре, јер би требало да будемо заљубљени у своју бебу од прве секунде."
 
„Када сам је коначно видела – једноставно сам знала да ће то бити девојчица, то је била једна ствар коју сам знала о њој пре него што смо то и потврдили – одмах сам је заволела! Није било баш тренутно, али је било ту, и из тог семена је израсло. Нисам могла да престанем да буљим у њу, моју Олимпију."
 
 Осим што је хитно одвезена на хитни царски рез када је бебина срчана фреквенција стално опадала, Серена је такође морала да захтева да јој се пружи додатна медицинска помоћ након што су јој шавови поново отворени због неконтролисаног кашља који је почео након што се породила.

„Разговарала сам са медицинском сестром“, рекла је тениска звезда. „Рекла сам јој: ’Морам да урадим снимак плућа обострано, а онда морам да добијем хепарин. Рекла је: 'Мислим да те сав овај лек тера да причаш лудо.' Рекла  сам јој: „Не, говорим ти шта ми треба: треба ми скенирање одмах. И треба да се уради са бојом.!“

Због Серенине упорности, медицинска сестра је позвала доктора и установили су да има крвни угрушак у плућима који је требало разбити пре него што дође до њеног срца. После укупно четири операције, Серена је коначно могла да напусти болницу недељу дана након порођаја. Иако је пут до мајчинства био тежак, тенисерка је рекла да је вредело.

„Упркос олупини мог тела — и чињеници да нисам могла много да дојим — повезивање са Олимпијом је коначно било невероватно; то је била и награда и потврда за све што сам прошла“, рекла је за Ел. "Прешла сам од тога да не могу да је замислим у материци до тога да смо потпуно нераздвојне. И даље осећам да морам да будем у њеној близини сваки дан њеног живота, колико год је то могуће. Нестрпљива сам када сам не око ње. Искрено, мало је много."

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas