Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРАГИЧНА СМРТ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА (24): "Сунце моје, шта уради од себе?!" Колеге се у неверици опраштају од Момира

Још увек не постоје званичне информације о узроку смрти младог певача

1618983849_momir.JPG
Фото: Принтсцреен/Yоутубе/Звезде гранда
Oglas

Млади певач Момир Луковац (24), учесник музичког такмичења "Звезде Гранда", трагично је преминуо у уторак, потврђено је медијима, али нису објављени детаљи, ни околности.

Тим поводом огласило се и Удружење естрадних уметника Црне Горе и учесници музичког такмичења "Звезде Гранда" и потврдили ове информације, да је трагично преминуо Момир Луковац (24), млади такмичар овог популарног програма.

Луковац је био учесник актуелне сезоне "Звезда Гранда", а последњи пут је на великој сцени певао пре два месеца. Био је из Бањалуке, а живео у Подгорици.

Колеге се опраштају од младог певача у неверици.

Његове колеге су се опраштале на друштвеним мрежама, па су се ређале дирљиве поруке певачица и певача.

Огласила се Слађа Зубчевић, поруком "Почивао у миру драги колега, шок!", као и његова колегиница и пријатељица Крстиња Тодоровић, која је објављивала клипове Момирових наступа.

Фото: ИнстаграмПринтсцреен

- Сунце моје, шта уради од себе?! Поносна сам што сам те познавала, што си био друг, колега и пријатељ и брат, прерано си нас напустио. Али у заборав никад поћи нећеш! Душа ти царовала, добри мој Мока, срце ме боли! - објавила је на Инстаграму певачица Цеца Булатовић.

Фото: ИнстаграмПринтсцреен

Од Момира Луковца се опростила и Кристиња Тодоровић, његова колегиница и добра пријатељица.

 

- Почивај у миру, драги Момире - написала је Кристиња Тодоровић.

Певач Бојан Живаљевић се опростио од колеге поруком на друштвеним мрежама.

- Друже мој, зашто? Почивај у миру, добри мој - написао је Бојан Живаљевић.

Фото: ИнстаграмПринтсцреен

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas