Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трудна Маријана Мићић: Водитељка се породила прошле године, а сада чека друго дете

Маријана Мићић постаће мама по други пут

1687328441_074095688e67f176671a806b9af019d77f4ea3f4.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Маријана Мићић прошле године добила је ћерку, а сада је поново у другом стању и у октобру ће родити још једну девојчицу.

Како преноси "Сторy" Маријана ће с јесени добити још једну наследницу са својим супругом Милошем.

Познато је да Маријана до петог месеца прве трудноће није желела јавно да открива да чека бебу, па су за то знали само њени најближи:

- Радила сам трудна до петог месеца, снимала сам серије, а никоме нисам дуго хтела да кажем да сам трудна, нико није знао. Угојила сам се 17 килограма у трудноћи. Сада имам две киле вишка у односу на пре трудноће, врло брзо сам све то скинула, сама од себе. Имала сам ноћу знојења, пробудим се - вода. И килограми су ваљда само одлазили. Не знам од чега се то дешавало. Патронажна сестра ми је рекла да је то од дојења. Ја сам буквално за две недеље смршала 14 килограма, у прве две недеље после порођаја.И патронажна сестра која је долазила сваки дан ми је после десетог дана рекла 'Ју, што сте смршали'. Ја сам се уплашила, рекох 'Зашто, шта ми је? - испричала је Мићићева.

Иначе, Маријана и њен партнер су прославили осам година везе, која је почела случајно, а претворила се у лепу и дугу емотивну причу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas