Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

Туга и јецаји на Новом гробљу: Породица, пријатељи и колеге се опраштају од Тихомира Тике Арсића (ВИДЕО/ФОТО)

Глумац ће бити сахрањен данас у Алеји заслужних грађана

1607778131_tika.jpg
Фото: В.Данилов
Oglas

Због неповољне епидемиолошке ситуације, глумца ће на вечни починак испратити најближи круг породице и пријатеља, а како је већ најављено, његови посмртни остаци биће положени у Алеји заслужних грађана. 

Прочитајте још: ОНИ СУ МУ БИЛИ СВЕ: Тика је њих две волео, а иза себе је оставио четворо деце

Супруга Јелена, налази се у капели на Новог гробљу поред ковчега који је прекривен венцима, где прима саучешће.

Међу првима је стигла и Тикина бивша супруга Биља Крстић са којом је глумац остао у одличним односима и након развока. У браку су добили две ћерке Милицу и Ленку. Ленка је видно сломљене због губитка оца доша на гробље, држећи у руци  белу ружу.

Фото: В.Данилов

Од колега, како би рекао последње због свом колеги, дошао је Тихоммир Станић,такође и бивши министар за социјални рад и борачка питања Зоран Ђорђевић,  оперски певач Оливер Њего, балетан и кореограф Милан Громилић са супругом, глумац Владан Савић, глумица Ива Штрљић, певач Младен Лукић и многи други.

Фото: В.Данилов

Фото: В.Данилов

Славни глумацостаће упамћен по улогама у филмовима „Дечко који обећава“, „Велики транспорт“, „Игмански марш“, „Пејзажи у магли“ и другима, док га је телевизијска публика недавно гледала у улози фудбалског менаџера Барона у популарној домаћој серији.

Глумац је иза себе оставио четворо деце. Ленку и Милицу које је добио у браку са Биљом Крстић и ћерку Веру и сина Арсенија, које је добио са супругом Јеленом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas