Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Туга у дому Милице Павловић: Певачица изгубила најбитнију особу у животу - "Срце ми крвари" (ФОТО)

Певачица се емотивним речима опростила од најбитније особе у животу

1652681781_milica.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Милица Павловић, доживела је још једну трагедију. Након годину и по дана од смрти деда Владимира за кога је била изузетно везана, певачици је преминула и бака Рада.

Прочитајте још: Констракта проговорила о ПЕХУ који је доживела у финалу Евровизије: " Чупали ме, чупали ме и кад је дошло финале..."

Млада певачица била је веома везана за своју баку и деку који су је одгајили, а Милица се синоћ потресним речима опростила од "своје Раде".

- Ево, признајем. Срце ми се распада и крвари. Крвари, јер бих волела да сам могла још нешто да урадим... Није до тебе, није до мене. Није до наше воље. Себична сам, јер сам те желела за себе, да будеш увек ту, да ти љубим руке и окице… Лако је оном ко те није познавао, али ја сам имала привилегију да ми баш ти будеш намењена у животу. Ти, особа која је имала најчистију душу која је ходала овом планетом… Ко је најлепша баба? Моја Рада. Посветила си цео свој живот другима. Иако си одрасла као слуга у богаташкој кући у селу, живећи за парче хлеба и кров над главом, то је од тебе само извукло најбоље. Ко је био најбоља супруга, мајка и бака? Моја Рада. Неки су се огрешили о тебе, цело село зна и ко, а ти си им палила свећу за здравље… Са твојих усана се увек чула само лепа реч о свакоме, песма и никада у животу нисам чула да моја Рада каже “Не могу и нећу”. Лепотице моја, ја исто хоћу и идем даље, не брини, али све ме боли… Боли ме срце које као да ми игра у грлу и пеку ме сузе које бришем… Али, не брини, наставићу да бележим нове победе, јер мене је подигла, васпитала и живот свој посветила томе да ја будем добар човек и да волим људе РАДА ПАВЛОВИЋ ИЗ ГОРЊЕГ БУНИБРОДА (како си само то до последњег дана поносно изговарала).

Ниси ми дала да се наљутим ни на кога, учила ме да се свакоме јавим прва, кажем “Добар дан” и да старијем кад се враћам из основне школе пешака узмем кесе из руку И однесем их до његове куће… Никада нећу заборавити како сам те звала са последњег часа у средњој школи да ми спремиш вечеру, а моја Рада ме спремна чека на вратима да ме пољуби и да ме гледа и слуша док једем све што њене чаробне руке направе… Кад су ме оставили у вашем наручју са свега пар месеци, мене је Бог погледао. Хаљинице си ми бирала да твоја унука буде најлепша. Умела си и по три пута дневно да ме пресвучеш, а сећам се и приче на систематском како главни лекар изађе и каже свим другим мајкама (а ти си била моја), да би требало да их буде срамота како не негују децу као “ова” бака. А теби срце пуно, јер је твоја Милица… Ми смо тим лепотице моја, тим који побеђује. Мало ме је само Дуде (мој деда,твој Владимир) зезнуо јер те је позвао у своје наручје - написала је Милица уз фотографију са баком уз емотикон сломљеног срца и додала:

Прочитајте још: Јована Јеремић открила тајну успеха: Водитељка устаје у одређено време, а ОВО је разлог

- Сигурно си и њему недостајала, тако дивна. Срце бих ти дала и душу, да могу… Ал не могу… Нажалост, неко други је писао правила игре… Живећеш у мени, кроз мене, мој живот и заувек ћеш бити поносна на мене… Злато моје, волим те до неба и преко тога… Загрли ми деду, а ја ћу бити ваше најбоље огледало. Јер ми смо тим. И не, нећу стати. Наставићу онако како бисте ти и деда желели и захтевали од мене, да наставим да се борим. Да наставим да остварујем све оно што сте ви желели за мене, а ја вам обећала да ће тако бити. Наставићу и због себе, јер знам да када бих сада стала, да више не бих имала снаге да поново кренем све испочетка. Јер, ви сте ми били СВЕ НА СВЕТУ. И није лако кад останеш без свега. Али… Издржаће ваша Милица. Ви сте је створили. И неће вас издати. Никада. Волим те Радо моја. Највише. Твоја Милица. - стоји у опису фотографије коју је Милица поставила са покојном баком.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas