· · Komentari: 0

Tuga u domu Milice Pavlović: Pevačica izgubila najbitniju osobu u životu - "Srce mi krvari" (FOTO)

Pevačica se emotivnim rečima oprostila od najbitnije osobe u životu

1652681781_milica.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Milica Pavlović, doživela je još jednu tragediju. Nakon godinu i po dana od smrti deda Vladimira za koga je bila izuzetno vezana, pevačici je preminula i baka Rada.

Pročitajte još: Konstrakta progovorila o PEHU koji je doživela u finalu Evrovizije: " Čupali me, čupali me i kad je došlo finale..."

Mlada pevačica bila je veoma vezana za svoju baku i deku koji su je odgajili, a Milica se sinoć potresnim rečima oprostila od "svoje Rade".

- Evo, priznajem. Srce mi se raspada i krvari. Krvari, jer bih volela da sam mogla još nešto da uradim... Nije do tebe, nije do mene. Nije do naše volje. Sebična sam, jer sam te želela za sebe, da budeš uvek tu, da ti ljubim ruke i okice… Lako je onom ko te nije poznavao, ali ja sam imala privilegiju da mi baš ti budeš namenjena u životu. Ti, osoba koja je imala najčistiju dušu koja je hodala ovom planetom… Ko je najlepša baba? Moja Rada. Posvetila si ceo svoj život drugima. Iako si odrasla kao sluga u bogataškoj kući u selu, živeći za parče hleba i krov nad glavom, to je od tebe samo izvuklo najbolje. Ko je bio najbolja supruga, majka i baka? Moja Rada. Neki su se ogrešili o tebe, celo selo zna i ko, a ti si im palila sveću za zdravlje… Sa tvojih usana se uvek čula samo lepa reč o svakome, pesma i nikada u životu nisam čula da moja Rada kaže “Ne mogu i neću”. Lepotice moja, ja isto hoću i idem dalje, ne brini, ali sve me boli… Boli me srce koje kao da mi igra u grlu i peku me suze koje brišem… Ali, ne brini, nastaviću da beležim nove pobede, jer mene je podigla, vaspitala i život svoj posvetila tome da ja budem dobar čovek i da volim ljude RADA PAVLOVIĆ IZ GORNJEG BUNIBRODA (kako si samo to do poslednjeg dana ponosno izgovarala).

Nisi mi dala da se naljutim ni na koga, učila me da se svakome javim prva, kažem “Dobar dan” i da starijem kad se vraćam iz osnovne škole pešaka uzmem kese iz ruku I odnesem ih do njegove kuće… Nikada neću zaboraviti kako sam te zvala sa poslednjeg časa u srednjoj školi da mi spremiš večeru, a moja Rada me spremna čeka na vratima da me poljubi i da me gleda i sluša dok jedem sve što njene čarobne ruke naprave… Kad su me ostavili u vašem naručju sa svega par meseci, mene je Bog pogledao. Haljinice si mi birala da tvoja unuka bude najlepša. Umela si i po tri puta dnevno da me presvučeš, a sećam se i priče na sistematskom kako glavni lekar izađe i kaže svim drugim majkama (a ti si bila moja), da bi trebalo da ih bude sramota kako ne neguju decu kao “ova” baka. A tebi srce puno, jer je tvoja Milica… Mi smo tim lepotice moja, tim koji pobeđuje. Malo me je samo Dude (moj deda,tvoj Vladimir) zeznuo jer te je pozvao u svoje naručje - napisala je Milica uz fotografiju sa bakom uz emotikon slomljenog srca i dodala:

Pročitajte još: Jovana Jeremić otkrila tajnu uspeha: Voditeljka ustaje u određeno vreme, a OVO je razlog

- Sigurno si i njemu nedostajala, tako divna. Srce bih ti dala i dušu, da mogu… Al ne mogu… Nažalost, neko drugi je pisao pravila igre… Živećeš u meni, kroz mene, moj život i zauvek ćeš biti ponosna na mene… Zlato moje, volim te do neba i preko toga… Zagrli mi dedu, a ja ću biti vaše najbolje ogledalo. Jer mi smo tim. I ne, neću stati. Nastaviću onako kako biste ti i deda želeli i zahtevali od mene, da nastavim da se borim. Da nastavim da ostvarujem sve ono što ste vi želeli za mene, a ja vam obećala da će tako biti. Nastaviću i zbog sebe, jer znam da kada bih sada stala, da više ne bih imala snage da ponovo krenem sve ispočetka. Jer, vi ste mi bili SVE NA SVETU. I nije lako kad ostaneš bez svega. Ali… Izdržaće vaša Milica. Vi ste je stvorili. I neće vas izdati. Nikada. Volim te Rado moja. Najviše. Tvoja Milica. - stoji u opisu fotografije koju je Milica postavila sa pokojnom bakom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.