Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТУКЛА САМ БАЛЕРИНЕ ПО ХОДНИЦИМА": Тања Бошковић послала поруку девојкама које је "КИЊИЛА"

Глумица Тања Бошковић већ десет година је у пензији и живи скромно, а са гледаоцима је поделила необично признање

1648708666_1812_514-foto-printscreen-tanja-boskovic-ig_ig.jpg
Фото: sarics
Oglas

Током гостовања у емисији водитељка је питала Тању Бошковић да ли је истина да је ходницима позоришта вијала и тукла балерине, јер нису желеле да вежбају онолико колико је она сматрала да би требало, а чувена глумица је све изненадила одговором:

"Истина је! И дан-данас ме је срамота због тога. Јако ме је срамота. То нимало није симпатично, уопште. То је био безобразлук прве врсте са моје стране. Ја сам немогућа једна особа била", навела је Тања Бошковић, а затим упутила извињење.

Прочитајте још: ОГЛАСИЛА СЕ супруга Вила Смита први пут након инцидента на додели Оскара: Послала кратку поруку (ФОТО)

"Жао ми је, извињавам се свим оним дивним девојкама које сам кињила, а које су ми, у ствари, много љубави дале. Од њих сам много научила. Биле су добре, биле су толерантне на ову бесну аждају, каква сам ја била у младости, знате", истакла је глумица и додала да је све схватила када је добила децу.

"Кад сам родила децу тад сам видела Бога. Заиста сам га видела. Тад сам схватила да ништа не могу без њега. Све што сам покушала без њега сам промашила. За велике грехове сам крива, схватила сам, био је последњи моменат да почнем да се кајем, иначе ћу уништити и оно што ми је господ подарио на старање, своју децу", истакла је глумица за  "Телевизију српске дијаспоре" и додала:

"Озбиљно сам се запитала шта све више дефинитивно и никад не смем, и шта исто тако дефинитивно морам. То је заиста преломни моменат био. Много сам лутала".

Глумица из брака са Дејаном Караклајићем има двоје деце, ћерку и сина. Ћерка Лана је кренула маминим стопама и постала глумица, док син Ђорђе живи у Америци и не експонира се у јавности.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas