Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У 29. години је изгубила највећу љубав: Због њега је до смрти СОЊА САВИЋ носила црнину

Соња Савић, наша прослављена глумица, која је пронађена мртва 2008. године, у свом стану на Врачару, имала је тешку судбину

1653822720_sonja-savic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Са само 29 година изгубила своју највећу љубав Влајка Лалића када се утопио на једрењу. Њих двоје су се упознали док је Соња била још тинејџерка. Сви су знали да је она маштала да ће се за њега удати и да ће му изродити децу. Све се преокренуло након његове преране смрти 1990. године.

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ уживају у љубави: Пар ухваћен у ноћном проводу (ФОТО)

- Док сам била млада, често сам замишљала како ћу имати брак и породицу са човеком кога бескрајно волим и коме ћу се потпуно посветити. Имала сам велику љубав. Откако је он отишао из мог живота, када сам имала двадесет девет година, себе сматрам удовицом - говорила је Соња, преноси Информер.

Она је због Лалићеве смрти била дуго у депресији, а недуго након тога, отишла је у Словенију, где је провела наредних десет година, а по повратку у Србију вратила се глуми.

Влајко Лалић је био клавириста инспирисан џез нотама седамдесетих и осамдесетих година. Прогнозирали су му сјајну каријеру, баш као и Соњи, да није млад страдао у бродолому, спашавајући другове, између Венеције и Ровиња.

Соњина једина љубав, Влајко, рођен је у Загребу. Његов отац био је један од највећих српских песника 20. века, Иван Лалић. Влајко је добио име по деди, који је својевремено био члан Младе Босне, док је у годинама након Првог светског рата, оставио траг као изузетан новинар.

Влајко је био један од најценењенијих џез музичара у Југославији. Због преране смрти, нажалост, није оставио за собом много студијских снимака. Међутим, неки од радова су сачувани.

Прочитајте још: Раскошна бајка у дому СЕКЕ АЛЕКСИЋ: Овако изгледа када певачица жели да изненади пријатеље (ФОТО/ВИДЕО)

Подсећамо, Соња је пронађена мртва 2008. године, у Курсулиној улици, у свом стану, на Врачару. Званични извештај обдукције показао је да је Соња преминула услед превелике дозе наркотика, а информација која је дубоко потресла јавност јесте да је Соња пронађена у стану који, осим прљавог душека, није имао други намештај. Соња је спавала на душеку на поду, а свуда око ње били су разбацани шприцеви.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas