· · Komentari: 0

Raskošna bajka u domu SEKE ALEKSIĆ: Ovako izgleda kada pevačica želi da iznenadi prijatelje (FOTO/VIDEO)

Uvek oduševi svoje prijatelje

1653816387_seka-aleksic.jpg
Foto: Instagram printscreen/ sekaaleksic

Seka Aleksić nedavno je promovisala novi album po nazivom "Bioskop" sa kojeg su se već izdvojile pojedine pesme i postali hitovi.

Pročitajte još: Retko viđena fotografija: Nataša Bekvalac objavila sliku pre početka karijere kada je imala samo 17 godina (FOTO)

Ipak, ono što jednu od naših velikih zvezda krasi je i ljubav prema prijateljima, koje veoma ceni i poštuje, pa je tako i ovoga puta odlučila da u svom domu, organizuje malu žurku, kako bi ih sve okupila na jednom mestu, a ujedno i proslavila veliki uspeh svog novog albuma.

Seka je u dvorištu svoje kuće, napravila bukvalno malu raskošnu bajku, a pazila je na svaki detalj. Preovladavale su nežne prolećne boje, atrpeza je bila puna raznolikog cveća. Svako od njenih prijatelja, ko je bio pozvan na ovu svečanost, dobio je i pevačicin novi album.

Za ovu priliku Seka je izabrala belu mini haljinu, koja je istakla njenu savršenu figuru i bujno poprsje, dok je u kosi imala veliki crveni cvet.

 

Fotografije koje je postavila na društvenoj mreži Instagram bukvalno oduzimaju dah, a prema licima prijatelja koji su bili, možemo da zaključimo da su se zaista lepo proveli.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.