Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У 48. ГОДИНИ ЖИВИ С МАЈКОМ КОЈУ ЗОВУ СВЕКРВА ИЗ ПАКЛА: Заводио је само лепотице, али ниједна се није задржала

Ево зашто се верује да најлепши холивудски глумац не може да има девојку упркос заносном изгледу

1685094799_profimedia-0109896287-Bredli-Kuper-sa-majkom.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Бредли Купер одувек је важио за једног од најпожељнијих глумаца који је поред себе имао најлепше жене. Његова животна прича налик је филму, а упркос имиџу великог фрајера, није имао среће у љубави.

Наиме, многи се питају како то да мушкарац попут њега није успео да задржи ниједну жену поред себе, те да и у 5. деценији живи са мајком која је према мишљењу многих, уредник његовог живота. Глумац се не раздваја од своје мајке Глорије, са којом се често појављује на важним догађајима.

Осим дубоке међусобне повезаности, један од разлога који је глумца натерао да и са 48 година живи са мајком, јесте очева смрт коју су обоје тешко поднели. Наиме, Глорију је губитак супруга схрвао, па ју је син замолио да се пресели у његов дом у Лос Анђелесу, где је и остала све до данас.

- И управо сада, две године након очеве смрти, овде смо. Моја породица је врло блиска, а смрт мог оца била је брутална за све нас. Све нас је то потресло и нисмо се опоравили до краја. И зато требамо једно друго. Дакле, ту смо - рекао је глумац једном приликом.

Глумац је 2006. године први пут окушао срећу брачним водама, а на луди камен стао је са глумицом Џенифер Еспозито, а њихов брак завршен је брже него што је и почео. Наиме, развели су се након 6 месеци, у мају 2007. године.

Када су питали глумца за његов кратак брак, одговорио је да је се све једноставно догодило пребрзо.

– То је било нешто што се само десило. Добра ствар је што смо обоје то схватили... Некад само схватиш– закључио је Бредли Купер у једном интервјуу. Међутим, Џенифер тврди да није све протекло тако мирно, па о свом бившем нема много лепих речи.

– Требало је да на почетку приметим црвене заставице. Заправо, то је више личило на читав одред са црвеним заставицама, али сам их игнорисала јер, искрено, нисам мислила да та веза иде некуд –написала је глумица у својој аутобиографији "Џениферин начин", не именујућу Бредлија, али сви верују да је писала о њему.

Мајка кривац пропалих веза?

Дуго се причало да његове веза са манекенком Зое Саланду и Суки Вотерхус нису успеле зато што се његова мајка уселила у вилу у којој је живео. Са Суки је био у брурној вези до 2015. године, а онда је почео везу са Ирином Шајк.

Суки је једном приликом открила да је дуго била у депресији наког раскида са Купером, али да то преписује "лудим двадесетим".

Наиме, према писању америчког магазина "Тхе Натионал Енqуирер" Бредлијева мајка Глорија је полудела када је чула да њен син планира да се ожени са Суки Вотерхус.

"Надам се да планираш мало венчање, јер ја сигурно нећу доћи", рекла је Глорија свом сину. Извор близак магазину је потврдио да се Бредли веома растужио поводом тога јер му је јако стало до мишљења његове мајке Глорије, а у Суки је био лудо заљубљен. Бредлијева мајка се јако противила том браку јер је мислила да Суки није добра за њега.

Фатална љубав са најлепшом Рускињом

Бредли и Ирина су започели везу 2015. године, а своју љубав крунисали су ћерком Леом. Њихова љубав прошла је кроз разне турбуленције, а након раскида непрестано се шушкало о њиховом помирењу будући да су више пута виђени заједно. Спекулисало се да је једни кривац што се њихова веза распала, упрваво Бредлијева мајка.

Вец́ на почетку глумачке везе, Бредлијева мајка упознаје његову нову изабраницу и износи своје мишљење о њој, што му много значи. Познато је и да Купер зове маму неколико пута дневно, а многима је чудно што он носи бурму свог оца, који је преминуо 2011. године. Због тога се често може прочитати да је "оженио" своју маму, те да је "класичан пример едиповца".

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas