Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У браку је са татиним колегом: Ево како изгледа ћерка легендарног глумца Десимира Станојевића (ФОТО)

Удата за татиног колегу

1662967407_desko.png
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Десимир Станојевић, публици је остао у сећању по улози Вукашина Голубовића у култној серији "Срећни људи". Преминуо је 2020. године, а из себе је оставио две ћерке, Нину и Сању.

Прочитајте још: Принцеза Дајана у чувеном интервјуу открила шта мисли о Чарлсу као будућем краљу: "Жеља ми је да мој муж нађе душевни мир"

Оно што је у јавности мало познато је, да је његова ћерка Нина већ више од две деценије у срећном браку са глумцем Зораном Ћосићем. Десимир и он играли су заједно у популарној серији, а једном приликом, Станојевић је гостујући у једној емисји испричао и какав однос има са зетом односно колегом.

- Имао сам срећу да је мој први зет, Нинин муж, Зоран Ћосић мој колега глумац. Од првог дана имали смо о чему да причамо, а да ја не будем строги отац, а он уплашени зет. Моје искуство са тастом, који је био строг и послован, а ја млад и зелен учинио је да будем другачији. Мој таст је и два дана пред свадбу тражио да Нада дође кући у девет увече. Првих двадесет пет година нашег брака протекло је као озбиљан таст и неозбиљан зет. Сада, после 36 година брака, дошли смо до добрих фамилијарних односа – причао је Десимир тада и открио разлог њиховог помирења:

- Између Нине и Зорана је чак у једном тренутку и дошло до прекида забављања. У то време нам је била слава па сам Ћолета, као свог колегу, позвао на славу. Нина за то није знала. Није прошло ни пет дана, а они су се помирили, а за два месеца већ су почели да живе заједно – закључио је легендарни глумац тада.

 

Нина и Зоран Ћосић у браку су више од две деценије, а 2003. године, постали су родитељи ћерке Наталије.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas