Oglas
· · Komentari: 0

U braku je sa tatinim kolegom: Evo kako izgleda ćerka legendarnog glumca Desimira Stanojevića (FOTO)

Udata za tatinog kolegu

1662967407_desko.png
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Desimir Stanojević, publici je ostao u sećanju po ulozi Vukašina Golubovića u kultnoj seriji "Srećni ljudi". Preminuo je 2020. godine, a iz sebe je ostavio dve ćerke, Ninu i Sanju.

Pročitajte još: Princeza Dajana u čuvenom intervjuu otkrila šta misli o Čarlsu kao budućem kralju: "Želja mi je da moj muž nađe duševni mir"

Ono što je u javnosti malo poznato je, da je njegova ćerka Nina već više od dve decenije u srećnom braku sa glumcem Zoranom Ćosićem. Desimir i on igrali su zajedno u popularnoj seriji, a jednom prilikom, Stanojević je gostujući u jednoj emisji ispričao i kakav odnos ima sa zetom odnosno kolegom.

- Imao sam sreću da je moj prvi zet, Ninin muž, Zoran Ćosić moj kolega glumac. Od prvog dana imali smo o čemu da pričamo, a da ja ne budem strogi otac, a on uplašeni zet. Moje iskustvo sa tastom, koji je bio strog i poslovan, a ja mlad i zelen učinio je da budem drugačiji. Moj tast je i dva dana pred svadbu tražio da Nada dođe kući u devet uveče. Prvih dvadeset pet godina našeg braka proteklo je kao ozbiljan tast i neozbiljan zet. Sada, posle 36 godina braka, došli smo do dobrih familijarnih odnosa – pričao je Desimir tada i otkrio razlog njihovog pomirenja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Cosic (@cosicnina)

- Između Nine i Zorana je čak u jednom trenutku i došlo do prekida zabavljanja. U to vreme nam je bila slava pa sam Ćoleta, kao svog kolegu, pozvao na slavu. Nina za to nije znala. Nije prošlo ni pet dana, a oni su se pomirili, a za dva meseca već su počeli da žive zajedno – zaključio je legendarni glumac tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Cosic (@cosicnina)

Nina i Zoran Ćosić u braku su više od dve decenije, a 2003. godine, postali su roditelji ćerke Natalije.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas