Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У том тренутку сам га учинила најпоноснијим оцем на свету": Јелена Томашевић о животу након породичне трагедије

Певачица Јелена Томашевић пре нешто више од месец дана остала је без оца Драгана чију смрт је веома тешко поднела, а највећу утеху пронашла је у загрљају супруга, глумца Ивана Босиљчића, и ћерке Нине (11)

1689330676_jelena_tomasevic_22122021_0058.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелена и Иван бескрајно су поносни на наследницу, којој су усадили праве вредности, а Нина је, попут својих успешних родитеља, и сама почела да показује склоност ка уметности и креће њиховим стопама.

Након што се опробала у неколико спортова, схватила је да је фолклор ипак њена највећа љубав, због чега су Јелена и Иван веома срећни. Уз то, Нина иде и у музичку школу.

- Ишла је и на одбојку, и на ритмичку гимнастику, и на атлетику једно време, све је некако пробала, и на крају је дошао фолклор. Имају концерте сваког месеца, путовали су у Грчку са фолклором и видим да је то чини срећном. А опет, са друге стране, сад ће кренути у пети разред музичке школе, свира клавир. Слуша и моје песме, слуша ову страну музику што је сада популарна, али наравно да зна све моје песме, има и неке омиљене. Упозната је са трендовима, али већ сама зна да изабере шта је добро, шта није, шта је за њен узраст, шта није, такве су јој и другарице - рекла је Јелена за "Курир" ТВ.

За разлику од многих певача који лето углавном проводе радно, код Јелене преовлађује време за одмор.

- Имам времена за одмор, мени је свако лето више одморно а мање радно. Има периодично концерата, таман толико да одржим кондицију - рекла је кроз смех певачица, која је због породичних дешавања све пословне планове одложила.

- Тренутно, да будем искрена, због породичних догађаја које смо имали у протеклих месец дана све сам пословне догађаје, око албума, спотова и свега, ставила за други део године. Жеља ми је да то завршим и да публици представим нове песме и спотове - објаснила је, а онда се осврнула и на смрт оца, који ју је прошле године бодрио на једном од најважнијих наступа у каријери - када је у Београду запевала са легендарним Андреом Бочелијем.

- Мој тата је прошле године био у публици и срећна сам јер сам га у том тренутку учинила најпоноснијим оцем на свету. Нажалост, живот се дешава сваког дана, а уз породицу и молитву је све лакше. Не постоји особа која је спремна за одлазак свог родитеља - искрена је била певачица.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas