Oglas
· · Komentari: 0

"U tom trenutku sam ga učinila najponosnijim ocem na svetu": Jelena Tomašević o životu nakon porodične tragedije

Pevačica Jelena Tomašević pre nešto više od mesec dana ostala je bez oca Dragana čiju smrt je veoma teško podnela, a najveću utehu pronašla je u zagrljaju supruga, glumca Ivana Bosiljčića, i ćerke Nine (11)

1689330676_jelena_tomasevic_22122021_0058.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Jelena i Ivan beskrajno su ponosni na naslednicu, kojoj su usadili prave vrednosti, a Nina je, poput svojih uspešnih roditelja, i sama počela da pokazuje sklonost ka umetnosti i kreće njihovim stopama.

Nakon što se oprobala u nekoliko sportova, shvatila je da je folklor ipak njena najveća ljubav, zbog čega su Jelena i Ivan veoma srećni. Uz to, Nina ide i u muzičku školu.

- Išla je i na odbojku, i na ritmičku gimnastiku, i na atletiku jedno vreme, sve je nekako probala, i na kraju je došao folklor. Imaju koncerte svakog meseca, putovali su u Grčku sa folklorom i vidim da je to čini srećnom. A opet, sa druge strane, sad će krenuti u peti razred muzičke škole, svira klavir. Sluša i moje pesme, sluša ovu stranu muziku što je sada popularna, ali naravno da zna sve moje pesme, ima i neke omiljene. Upoznata je sa trendovima, ali već sama zna da izabere šta je dobro, šta nije, šta je za njen uzrast, šta nije, takve su joj i drugarice - rekla je Jelena za "Kurir" TV.

Za razliku od mnogih pevača koji leto uglavnom provode radno, kod Jelene preovlađuje vreme za odmor.

- Imam vremena za odmor, meni je svako leto više odmorno a manje radno. Ima periodično koncerata, taman toliko da održim kondiciju - rekla je kroz smeh pevačica, koja je zbog porodičnih dešavanja sve poslovne planove odložila.

- Trenutno, da budem iskrena, zbog porodičnih događaja koje smo imali u proteklih mesec dana sve sam poslovne događaje, oko albuma, spotova i svega, stavila za drugi deo godine. Želja mi je da to završim i da publici predstavim nove pesme i spotove - objasnila je, a onda se osvrnula i na smrt oca, koji ju je prošle godine bodrio na jednom od najvažnijih nastupa u karijeri - kada je u Beogradu zapevala sa legendarnim Andreom Bočelijem.

- Moj tata je prošle godine bio u publici i srećna sam jer sam ga u tom trenutku učinila najponosnijim ocem na svetu. Nažalost, život se dešava svakog dana, a uz porodicu i molitvu je sve lakše. Ne postoji osoba koja je spremna za odlazak svog roditelja - iskrena je bila pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas