Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Удала се ћерка Радета Шербеџије: Изговорила "да" глумцу, а до олтара је испратио отац

Легендарни глумац Раде Шербеџија и његова супруга Ленка Удовички славе венчање своје ћерке Нине

1688372900_knjiga_zivojin_zika_pavlovic_18052023_0077.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Нина је свом дугогодишњем партнеру, иначе нашем глумцу Филипу Ђурићу обећала вечну љубав пред Богом, а до олтара ју је допратио поносни отац Раде држећи је чврсто за руку.

За свој велики дан заблистала је у дугој раскошној венчаници, а церемонија се одиграла у Новом Саду.

Своју срећу није скривала, а то је доказао осмех који се видео кроз раскошни вео.

Филип Ђурић је иначе наш млади глумац, који је остварио запажене улоге у хит серијама "Црна свадба", "12 речи", "Кљун" и група. Иначе, 2020. године остварио је најбољу улогу на 55. Филмским сусретима у Нишу, када је награђен од колега Гран-пријем Наиса за бравуру у филму "Мој јутарњи смех".

Мајка Ленка весело је певала за сватовима, а сестре су поносно ходале иза младенаца, преноси Дневник.хр.

Осим Нине, Шербеџија има још и ћерке Милицу и Вању из брака с Ленком и сина Данила и ћерку Луцију, из првог брака с Иванком Церовац.

Ленка и Раде у браку су 31 годину, а он је сам једном приликом за ИН магазин открио која је тајна њихове дуговечне љубави.

- И још ћемо 30. С њом никад није досадно. Ленка на моје концерте не долази јер има трему због мене. Нема трему кад глумим, али кад певам, има трему - изјавио је и сам Раде том приликом, а њихова међусобна подршка прича једну баш лепу причу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas