Oglas
· · Komentari: 0

Udala se ćerka Radeta Šerbedžije: Izgovorila "da" glumcu, a do oltara je ispratio otac

Legendarni glumac Rade Šerbedžija i njegova supruga Lenka Udovički slave venčanje svoje ćerke Nine

1688372900_knjiga_zivojin_zika_pavlovic_18052023_0077.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Nina je svom dugogodišnjem partneru, inače našem glumcu Filipu Đuriću obećala večnu ljubav pred Bogom, a do oltara ju je dopratio ponosni otac Rade držeći je čvrsto za ruku.

Za svoj veliki dan zablistala je u dugoj raskošnoj venčanici, a ceremonija se odigrala u Novom Sadu.

Svoju sreću nije skrivala, a to je dokazao osmeh koji se video kroz raskošni veo.

Filip Đurić je inače naš mladi glumac, koji je ostvario zapažene uloge u hit serijama "Crna svadba", "12 reči", "Kljun" i grupa. Inače, 2020. godine ostvario je najbolju ulogu na 55. Filmskim susretima u Nišu, kada je nagrađen od kolega Gran-prijem Naisa za bravuru u filmu "Moj jutarnji smeh".

Majka Lenka veselo je pevala za svatovima, a sestre su ponosno hodale iza mladenaca, prenosi Dnevnik.hr.

Osim Nine, Šerbedžija ima još i ćerke Milicu i Vanju iz braka s Lenkom i sina Danila i ćerku Luciju, iz prvog braka s Ivankom Cerovac.

Lenka i Rade u braku su 31 godinu, a on je sam jednom prilikom za IN magazin otkrio koja je tajna njihove dugovečne ljubavi.

- I još ćemo 30. S njom nikad nije dosadno. Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene. Nema tremu kad glumim, ali kad pevam, ima tremu - izjavio je i sam Rade tom prilikom, a njihova međusobna podrška priča jednu baš lepu priču.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas