Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Ћерка Радета Шербеџије прошла је кроз прави ПАКАО: Након инвалидских колица упала је у депресију, а САДА је започела НОВО ПОГЛАВЉЕ (ФОТО)

Луција Шербеџија одлучила је да проговори о тешком животном периоду који је сада иза ње.

1637696762_rade-s.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/K1 Televizija
Oglas

Ћерка Радета Шербеџије, Луција Шербеџија, кренула је очевим стопама - бавила се глумом и музиком, а онда су је задезили озбиљни животни проблеми.

Међутим, Луција је успела да се избори, и сада је окренула нови лист - ускоро ће издати албум са десет песама.

Прочитајте још: Била је велика музичка звезда, а онда је доживела НЕРВНИ СЛОМ: Знате ли о коме је реч? (ФОТО)

- Није било лако да почнем да пишем. Ипак, рекла сам сама себи, Луција, мораш кренути. Замисли најлепшу љубавну песму на папиру коју си икада прочитала и крени. И тада сам схватила да је поента у једноставности и игри речима - испричала је глумица за "Јутарњи лист".

- Волим да певам, одувек. Има у томе нешто занимљиво, певачи увек воле да глуме, а глумци да певају. Музика ми је изузетно важна у животу, певање ми је неизмерна радост, но још никад нисам направила овако значајан корак, тако да се радујем - додала је Луција.

У последњих пет година сломила је оба кука – прво јој је пукао један, неколико година касније и други, па у шали каже да је сад “избалансирана”.

Осим тога, попут многих, на почетку пандемије упала је у депресију.

- Протекли месеци су били тешки. Али живот ме је научио да се увек трудим да будем позитивна и да видим светло. Ако пада киша, кажем, супер, аутомобил ми се пере. Била сам недоношче, прерано сам се родила и једва преживела, навикла сам се на борбу. Зато и сада много радим на себи - рекла је и додала да се бави планинарењем и медитацијом.

                                ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas