Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКОДУШНА ДИВА: БИЈОНСЕ поклонила карте за концерт хотелском особљу у знак захвалности

Лично им је послала мејл захвалности

1685792099_BIJONSE-NASLVONA.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ виргоyонцее
Oglas

Великодушни поклон у виду Вип улазница за њен концерт, уручен је радницима лондонског хотела у ком је одсела током  концерата у енглеској престоници.

Бијонсе, која је у четвртак носила црни корсет на бини на Тотенхем статиону, боравила је у краљевском пентхаус- апартману, који кошта 20.000 фунти по ноћи. Осим што је платила позамашну своту за собу, она је свом батлеру, личном кувару и консијеражу дала напојницу у виду пар Вип улазница, које коштају више од 750 фунти по карти.

Извор је рекао за ДаилyМаил: ''Бијонсе је заиста драга и веома љубазна према свима око себе, тако да увек жели да се захвали људима који брину о њој. Они су се потрудили око ње док је била у Великој Британији, па их је почастила неким од најбољих карата које можете добити''.

Он је још додао : ''То је њен омиљени хотел, па је тражила мејлове особља да им се лично захвали''.

Њен апартман има приступ колекцији вина, али их она како се наводи није дирала, и уместо тога је тражила да њен апарман буде обскрбљен флашираном водом и егзотичним воћем. Такође је затражила, посебно спремљен вегански ''мек и сир'' са лососом.

Бијонсе ће се даље упутити у Барселону, током своје турнеје ''Ренесанса'' која ће трајати до краја септембра, а завршиће се концертом у Њу Орелансу.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas