Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ВЕЉКО ИМА ПЛАТУ 40.000": Верица Ракочевић открила да ли им разлика у примањима прави проблем у браку (ФОТО)

Верица Ракочевић је имала скромне почетке и новац јој није на првом месту

1646061504_189522_capture_f.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/верица ракочевић
Oglas

Наша најпознатија и најуспешнија модна креаторка Верица Ракочевић, од 2013. године, када се удала за супруга Вељка Кузманчевића, живи на имању на Авали.

Породичну кућу коју је имала на овој локацији је продала пре неколико година, али након тога је схватила да ипак жели да остане ту, па купила нову некретнину у близини.

Приватан живот никада није крила, иако су је многи осуђивали због брака с дупло млађим мушкарцем, али они успешно трају и дан данас.

Прочитајте још: Потресна исповест Верице Ракочевић о покојном оцу: "Јавио ми се у сну на дан САХРАНЕ"

Како су откриле Веричине комшије с Авале за Курир, креаторка је стару луксузну кућу продала за мање новца него што вреди, јер је имала финансијских проблема. И Верица је једном приликом испричала да њен супруг Вељко зарађује десет пута мање од ње.

"Мој муж у Народном позоришту има 40.000 динара плату, а ја примам десет пута више. Уопште није важно ко колико има, да ли он има више или ја. Ми то заједно имамо. А мој муж кад сутра буде направио велику каријеру, а хоће сто посто, сигурно ме неће оставити. Ја то знам и осећам", испричала је у емисији Магазин Ин.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas