Oglas
· · Komentari: 0

"VELJKO IMA PLATU 40.000": Verica Rakočević otkrila da li im razlika u primanjima pravi problem u braku (FOTO)

Verica Rakočević je imala skromne početke i novac joj nije na prvom mestu

1646061504_189522_capture_f.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/verica rakočević
Oglas

Naša najpoznatija i najuspešnija modna kreatorka Verica Rakočević, od 2013. godine, kada se udala za supruga Veljka Kuzmančevića, živi na imanju na Avali.

Porodičnu kuću koju je imala na ovoj lokaciji je prodala pre nekoliko godina, ali nakon toga je shvatila da ipak želi da ostane tu, pa kupila novu nekretninu u blizini.

Privatan život nikada nije krila, iako su je mnogi osuđivali zbog braka s duplo mlađim muškarcem, ali oni uspešno traju i dan danas.

Pročitajte još: Potresna ispovest Verice Rakočević o pokojnom ocu: "Javio mi se u snu na dan SAHRANE"

Kako su otkrile Veričine komšije s Avale za Kurir, kreatorka je staru luksuznu kuću prodala za manje novca nego što vredi, jer je imala finansijskih problema. I Verica je jednom prilikom ispričala da njen suprug Veljko zarađuje deset puta manje od nje.

"Moj muž u Narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više. Uopšte nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. Mi to zajedno imamo. A moj muž kad sutra bude napravio veliku karijeru, a hoće sto posto, sigurno me neće ostaviti. Ja to znam i osećam", ispričala je u emisiji Magazin In.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas