Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

"Венчали смо се спонтано, сви су мислили да је скривена камера": Супруга Здравка Чолића се ретко појављује у јавности, а ево чиме га је освојила

Највећа балканска звезда Здравко Чолић деценијама је у срећном браку са супругом Александром са којом има две прелепе ћерке

1681800617_3a334dcf2ca2d06a260533615cf2b290a20ddb2a.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Александра је професорка географије, а годинама је безусловна подршка певачу. Иако је већ дуго његова животна сапутница певачеву супругу скоро никада не виђамо у јавности.

Здравко је једном приликом у медијима испричао како је изгледало њихово венчање, а тада је признао да су многи помислили да је у питању шала.

– Венчали смо се на Први мај потпуно спонтано, сви су мислили да је скривена камера, јер смо пошли на уранак. Дуго смо били у вези, па је то било или џа или бу. Поштовање и пријатељство мора да постоји. Везе које дуже трају, за оног ко може да их изгура, нису некад лоше, у смислу заједничког живота – рекао је тада Здравко, а раније је за Хелло открио како је Александра завела тада највећег шмекера на естради:

– Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарској, Александра је студирала у Београду, наставили смо да се виђамо, с временом смо почели да се забављамо. Освојила ме је једноставношћу и приврженошћу. Посветила ми се, мисли о мени, брине, секира се… Човек некако препозна особу коју би опет радо видео, ухвати неку емоцију која без речи говори да јој је стало до њега. То не могу да објасним јер може пред тобом бити најлепша и најпаметнија жена а да једва чекаш да оде од ње. Виша сила одређује зашто су неки људи заједно, а други нису. Сандрина и моја аура су се препознале, то је вероватно било сасвим довољно за улазак у неку нову димензију.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas