Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Водитељ Воја Недељковић поделио сећање на први губитак: "Он је намерно ћутао, није хтео ништа да ми каже"

Водитељ „Звезда Гранда“ Воја Недељковић поделио је сећање на свој први бол, тачније јак емотивни губитак, који је доживео као младић и који је дошао у тренуцима његове највеће среће

1683787339_zvezde_granda_26102021_0023.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Популарни водитељ признао је да и данас осећа страх када му се дешавају исувише лепе ствари, а детаљно је објаснио како је до свега дошло.

-Тада сам морао да идем са родитељима на летовање јер је у то време важило правило да мораш да будеш са родитељима на пасошу, иако сам постао пунолетан. Нисам могао да вадим пасош по тадашњем закону јер сам те године ишао у војску – започео је Воја објашњавајући да се нашао у данас незамисливој ситуацији.

-Ја матор коњ идем са њма у Шпанију и, мама је морала раније да се врати јер је бака била болесна. Ја останем сам са татом и буде ми феноменално. Лудило, Шпанија, Љорет де Мар! Пре 40 година! – открио је укратко водитељ своја осећања за Гранд, а онда је уследио хладан туш.

-Тата ми је тек када смо се вратили у Београд пред спуштање авиона рекао да ми је бака умрла, и да се заправо због тога мама раније вратила са летовања. То ми је био први емотивни јак губитак, јер то је жена која ме је, условно речено подигла. Научила ме је да пишем – описао је са тугом у очима Воја ту ситуацију, која га је натерала да се и данас замисли „када му много добро крене“.

- Осећај на те успомене чувам увек када ми је нешто лепо. Јер тад ми је било прелепо: чекала ме је девојка кући, ја у Шпанији. Све је егзалтирано. Идем ускоро у војску, нема везе, уписао сам факултет. И онда спуштање. Мама је ту, биће у црнини. Он је намерно ћутао тих неколико дана, није хтео ништа да ми каже, да ме пусти да ми то буде добро и лепо. Зато од тада имам један мали страх: када ми је нешто много лепо, мало се уштинем или ставим камичак у ципелу да ме мало жуља, да не призовем нешто тако, јер се бојим да не наиђе нешто иза ћошка. Као и када је нешто много ружно, па мора да се деси нешто лепо – испричао је Воја.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas