Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Војин Ћетковић о Небојши Глоговцу: "Још увек ми јако недостаје"

Војину Ћетковићу је и данас тешко када уђе у њихову заједничку гардеробу и позориште

1702648557_kalkanski_krugovi_kzn_28032023_0062.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Небојша Глоговац, великан српског глумишта, напустио нас је 2018. године. Иза њега су остале његове многобројне улоге, породица и неуштени пријатељи.

Познато је да су чувени Глоги и глумац Војић Ћетковић били велики пријатељи, кумови... Глумац је сада испричао како се осећа пет година након смрти кума.

- Мислим да је ово први пут да причам о њему овако дуго, обично сам давао неке кратке изјаве. Још увек ми је тешко када видим нашу заједничку гардеробу, када уђем у позориште... Моје позориште је много глумаца изгубило у последње време. Одлазили су неки велики глумци и раније. Тамо сам више од 30 година, али мислим да се никада толика празнина није осетила као одласком Небојше. Није он био само велики глумац, само део позориште, то је једна невероватна, неуништива енергија којом је пленио и у салону, и некако цело позориште, сви смо отпатили његов одлазак и тај недостатак се апсолутно осећа у свим сегментима и на свим спратовима - рекао је Војин на Уна телевизији и открио да две године од болести глумца није ниста ново радио:

- Ми смо породица, мени Глоговац није био само партнер, колега, не кум, просто мислим да не постоји сегмент мог живота, а да он није имао неке везе с тим.То је један велики губитак и морао сам да станем када се разболео и стао сам, две године нисам радио ништа ново. Нисам имао више референцу за свој рад, морао сам да сагледам ту неку нову реалност са његовим одласком. Ми смо пуно причали, били смо сурови један према другом, то је један од ретких људи пред којим нисам имао ниједну тајну. Мислим да нисам, да - испричао је Војин и објаснио колико му недостаје:

- Још увек ми је ту негде близу, не могу да се навикнем... Још увек ми јако недостаје. Прошло је пуно година од његовог одласка, али то је неуништива енергија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas