· · Коментари: 0
нови филм

За филм се припремала три године и није знала шта је реалност ЛЕЈДИ ГАГА о улози у "Кући Гучи"

Леди Гага је испричала да се за филм прирпемала пуне три године, те да и након гашења филмских камера није излазила из улоге протагонисте.

1635969424_profimedia-0641013556.jpg
Фото: профимедиа

Америчка певачица Леди Гага у недавном интервјуу за часопис "Вогуе" говорила је о психичким проблемима са којима се носила пред крај снимања филма "Кућа Гучи", с обзиром да је главна улога - Леди Гучи додељена њој.

- Бићу потпуно искрена и транспарентна: живела сам као она годину и по дана. И девет месеци сам говорила с нагласком - рекла је.

Прочитајте још: Зашто је Хурем напустила познату серију? Продуцент након осам година открио детаље

- Када камере нису снимале, ја нисам излазила из улоге. Остајала сам у њој. Било ми је готово немогуће да говорим с нагласком као плавуша. Одмах сам морала да офарбам косу и почела сам да живим као она - каже певачица алудирајући на карактеристике Патриције Ређијани Мартинели, познатије као Леди Гучи.

Она је, такође, испричала да су сцене из филма и сцене из реалног живота почеле да се преплићу,па у једном тренутку, пред крај снимања филма није знала шта је реалност.

- Имала сам психичке проблеме, Или сам била у својој хотелској соби, где сам живела и говорила као Ређијани, или сам била на снимању, где сам живела и говорила као она. Сећам се да сам једног дана у Италији отишла са шеширом у шетњу. Нисам ходала, отприлике, два месеца и успаничила сам се. Мислила сам да сам на филмском сету - каже она, објашњавајући да се права реалност мешала са филмском.

Певачица је у интервјуу за емрички часопис прокомонтарисала и оптужбе Леди Гучи за неконсуловање са њом поводом Гагине улоге.

Прочитајте још: ЗАР ДА СЕ СМЕЈЕ НАКОН ШТО ЈЕ УПУЦАО КОЛЕГИНИЦУ? Супруга Алека Болдвина окачила фотографију и РАЗБЕСНЕЛА америчку јавност (ФОТО)

- Осећала сам да ову причу могу истински да прикажем само ако јој приђем оком знатижељне жене пуне новинарског духа. Једино тако могу да разумем шта се догађа између редова у сценама филма. А то значи да ми нико неће рећи ко је Патриција Гучи. Чак ни Патриција Гучи.

Патрицију Ређијани Мартинели, познатију као Леди Гучи, у филму тумачи певачица Леди Гага.

Филм је заснован на књизи "Кућа Гучи: Сензационална прича о убиству, лудилу, гламуру и похлепи" ауторке Саре Геј Форден, која је објављена 2001. године.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.