Oglas
· · Komentari: 0
novi film

Za film se pripremala tri godine i nije znala šta je realnost LEJDI GAGA o ulozi u "Kući Guči"

Ledi Gaga je ispričala da se za film prirpemala pune tri godine, te da i nakon gašenja filmskih kamera nije izlazila iz uloge protagoniste.

1635969424_profimedia-0641013556.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Američka pevačica Ledi Gaga u nedavnom intervjuu za časopis "Vogue" govorila je o psihičkim problemima sa kojima se nosila pred kraj snimanja filma "Kuća Guči", s obzirom da je glavna uloga - Ledi Guči dodeljena njoj.

- Biću potpuno iskrena i transparentna: živela sam kao ona godinu i po dana. I devet meseci sam govorila s naglaskom - rekla je.

Pročitajte još: Zašto je Hurem napustila poznatu seriju? Producent nakon osam godina otkrio detalje

- Kada kamere nisu snimale, ja nisam izlazila iz uloge. Ostajala sam u njoj. Bilo mi je gotovo nemoguće da govorim s naglaskom kao plavuša. Odmah sam morala da ofarbam kosu i počela sam da živim kao ona - kaže pevačica aludirajući na karakteristike Patricije Ređijani Martineli, poznatije kao Ledi Guči.

Ona je, takođe, ispričala da su scene iz filma i scene iz realnog života počele da se prepliću,pa u jednom trenutku, pred kraj snimanja filma nije znala šta je realnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

- Imala sam psihičke probleme, Ili sam bila u svojoj hotelskoj sobi, gde sam živela i govorila kao Ređijani, ili sam bila na snimanju, gde sam živela i govorila kao ona. Sećam se da sam jednog dana u Italiji otišla sa šeširom u šetnju. Nisam hodala, otprilike, dva meseca i uspaničila sam se. Mislila sam da sam na filmskom setu - kaže ona, objašnjavajući da se prava realnost mešala sa filmskom.

Pevačica je u intervjuu za emrički časopis prokomontarisala i optužbe Ledi Guči za nekonsulovanje sa njom povodom Gagine uloge.

Pročitajte još: ZAR DA SE SMEJE NAKON ŠTO JE UPUCAO KOLEGINICU? Supruga Aleka Boldvina okačila fotografiju i RAZBESNELA američku javnost (FOTO)

- Osećala sam da ovu priču mogu istinski da prikažem samo ako joj priđem okom znatiželjne žene pune novinarskog duha. Jedino tako mogu da razumem šta se događa između redova u scenama filma. A to znači da mi niko neće reći ko je Patricija Guči. Čak ni Patricija Guči.

Patriciju Ređijani Martineli, poznatiju kao Ledi Guči, u filmu tumači pevačica Ledi Gaga.

Film je zasnovan na knjizi "Kuća Guči: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi" autorke Sare Gej Forden, koja je objavljena 2001. godine.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas