Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

За њега кажу да је НОВИ БРЕД ПИТ: Ожењен је 23 године старијом, а због нових фотки кажу да је НАЈБОЉИ ФРАЈЕР ИКАДА (ФОТО)

Све су гласнија шушкања да је британски глумац главни кандидат за улогу новог најчувенијег тајног агента на свету - Џејмса Бонда

1692190877_glumac.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/ааронтаyлорјохнсон
Oglas

Арон Тејлор-Џонсон (32), у последњих годину дана је апсолутна звезда на друштвеним мрежама, јер су жене и мушкарци широм света одушевљени његовим изгледом, понашањем и талентом, па га називају следећим Бред Питом.

Недавно смо га гледали са Бредом Питом у филмском хиту "Буллет Траин", а публици је познат и по филмовима "Анна Каренина", "Тхе Кинг'с Ман", "Тхе Иллусионист"... Арон са посебном харизмом, иако се не уклапа у стандардне холивудске стандарде, женама је веома привлачан.

Срце овог глумца још давно заробила је режисерка Сем Тејлор-Џонсон, а њихова љубав увек интригира јавност због велике разлике у годинама, али и међусобне нежности и блискости коју никада нису крили.

Арон је супругу Сем (55) упознао још давне 2008. године када је имао свега 18 година, а можда у томе не би било ничега чудног, да она од њега није старија више од две деценије!

У тренутку упознавања ова режисерка имала је већ 42 године, али глумац тврди да је истог момента када ју је видео знао да је она његова сродна душа и да жели са њом да проведе живот:

"Одмах сам знао да је Сем моја сродна душа. Одмах сам знао да хоћу да проведем остататак живота са том женом. Добро се сећам тог дана, као и дана када сам је запросио."

Познати Британац акцентовао је и да никада није осетио разлику у годинама између себе и своје изабранице, објашњавајући како није могао да се упореди ни са једним својим вршњаком када је имао 19, јер је већ тада живео живот који нема везе са стандарним одрастањем.

"Знао сам да желим породицу са њом, знао сам да желим децу, и месец дана касније она је чекала наше прво дете", рекао је.

"Никада, ни на један секунд нисам осетио јаз између нас због година", додао је Арон и истакао како је лепа плавуша одсечнија и енергичнија од њега.

Пар има и двоје деце - дванаестогодишњу Вајлду и десетогодишњег Ромија, а Сем из претходног брака има још две ћерке.

Занимљиво је и да су презиме Тејлор-Џонсон које од венчања обоје носе заправо добили комбинацијом њихових презимена које су имали пре него што су стали пред олтар - Арон се презивао Џонсон, а Сем Тејлор-Вуд.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas