Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

За овим ГЛУМЦИМА жене уздишу, а они су високи тек - 160 центиметара. Ово су НАЈНИЖИ секс симболи ХОЛИВУДА (ФОТО)

На филмском платну вешто прикривају овај недостатак...

1644157238_tom.png
Фото: InstagramScreenShot/tomcruise
Oglas

Иако немају грађу просећног мачо мушкарци, поједини холивудски глумци постали су секс симболи иако су високи свега неколико центиметара више од 1.6 метара што је далеко испод нивоа просечног мушкарца, посебно у Америци.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

Наиме, просечна висина мушкараца у Америци је 176 центиметара, али многим великим холивудским звездама трикови режисера и продукције прикриле су ове недостатке па не би могли ни да наслутимо колико су заправо високи.

Том Круз

Глумац Том Круз је једна од највећих звезда Холивуда већ неколико деценија уназад, али висином не може баш да се похвали. Наиме, висок је једва 169 центиметара, иако су све његове супруге биле знатно више од њега – Никол Кидман има 180 центиметара, а Кејти Холмс 175 центиметара.

Прочитајте још: Здравствени бенефит ЗЕЛЕНОГ ЧАЈА за који ретко ко ЗНА: Поред регулисања МЕТАБОЛИЗМА, овај чај помаже и код АРТРИТИСА

Елајџа Вуд

Елајџа Вуд, звезда "Господара прстенова" сматра се идеалним холивудским глумцем који је могао да изнесе улогу у овом популарном серијалу филмова. Ипак, иако се талентом за глуму може похвалити, његова висина није тако импозантна - висок је свега 167 центиметара.

Данијел Џејкоб Радклиф

 

Данијел Џејкоб Радклиф је енглески глумац, најпознатији по улози Харија Потера у филмовима о младом чаробњаку, почевши са Хари Потер и Камен мудрости из 2001. па до Хари Потер и реликвије Смрти: Други део из 2011. године. Такође је постао познат и као позоришни глумац захваљујући улогама у представи Equus из 2007. и бродвејском мјузиклу How to Succeed in Business Without Really Trying из 2011. године. Иако сте можда ове податке знали, можда нисте знали да је ова млада холивудска звезда висока свега 165 центиметара.

Кевин Дарнел Харт

Кевин Дарнел Харт амерички је стенд-ап комичар и глумац. Харт је започео своју каријеру победом на неколико такмичења у аматерским комедијама у клубовима широм Нове Енглеске, што је кулминирало његовом првом правом улогом 2001, када га је Џад Апатоу унајмио за споредну улогу у ТВ серији Непријављено. Овај глумац омиљен је код публике због свог смисла за хумор, па тако често воли да се нашали и на рачун својих 164 центиметара висине.

Дастин Хофман

Прочитајте још: Која је НАЈЗДРАВИЈА КАША? Стручњаци имају одговор

Дастин Ли Хофман је амерички филмски глумац и миљеник жена широм света. Прославио се глумећи у филмовима са краја 1960-их и 1970-их година: Дипломац, Лептир, Маратонац и Крамер против Крамера, за који је добио Оскара 1979. године као најбољи главни глумац. Ипак, многе даме које обожавају лик и дело овог глумца можда нису знале да је он висок свега 167 центиметара.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas