Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Za ovim GLUMCIMA žene uzdišu, a oni su visoki tek - 160 centimetara. Ovo su NAJNIŽI seks simboli HOLIVUDA (FOTO)

Na filmskom platnu vešto prikrivaju ovaj nedostatak...

1644157238_tom.png
Foto: InstagramScreenShot/tomcruise
Oglas

Iako nemaju građu prosećnog mačo muškarci, pojedini holivudski glumci postali su seks simboli iako su visoki svega nekoliko centimetara više od 1.6 metara što je daleko ispod nivoa prosečnog muškarca, posebno u Americi.

Pročitajte još: Smeli autfit u OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u džombastim čizmama i kratkom kaputu izgleda kao TINEJDžERKA (FOTO)

Naime, prosečna visina muškaraca u Americi je 176 centimetara, ali mnogim velikim holivudskim zvezdama trikovi režisera i produkcije prikrile su ove nedostatke pa ne bi mogli ni da naslutimo koliko su zapravo visoki.

Tom Kruz

Glumac Tom Kruz je jedna od najvećih zvezda Holivuda već nekoliko decenija unazad, ali visinom ne može baš da se pohvali. Naime, visok je jedva 169 centimetara, iako su sve njegove supruge bile znatno više od njega – Nikol Kidman ima 180 centimetara, a Kejti Holms 175 centimetara.

Pročitajte još: Zdravstveni benefit ZELENOG ČAJA za koji retko ko ZNA: Pored regulisanja METABOLIZMA, ovaj čaj pomaže i kod ARTRITISA

Elajdža Vud

Elajdža Vud, zvezda "Gospodara prstenova" smatra se idealnim holivudskim glumcem koji je mogao da iznese ulogu u ovom popularnom serijalu filmova. Ipak, iako se talentom za glumu može pohvaliti, njegova visina nije tako impozantna - visok je svega 167 centimetara.

Danijel Džejkob Radklif

 

Danijel Džejkob Radklif je engleski glumac, najpoznatiji po ulozi Harija Potera u filmovima o mladom čarobnjaku, počevši sa Hari Poter i Kamen mudrosti iz 2001. pa do Hari Poter i relikvije Smrti: Drugi deo iz 2011. godine. Takođe je postao poznat i kao pozorišni glumac zahvaljujući ulogama u predstavi Equus iz 2007. i brodvejskom mjuziklu How to Succeed in Business Without Really Trying iz 2011. godine. Iako ste možda ove podatke znali, možda niste znali da je ova mlada holivudska zvezda visoka svega 165 centimetara.

Kevin Darnel Hart

Kevin Darnel Hart američki je stend-ap komičar i glumac. Hart je započeo svoju karijeru pobedom na nekoliko takmičenja u amaterskim komedijama u klubovima širom Nove Engleske, što je kulminiralo njegovom prvom pravom ulogom 2001, kada ga je Džad Apatou unajmio za sporednu ulogu u TV seriji Neprijavljeno. Ovaj glumac omiljen je kod publike zbog svog smisla za humor, pa tako često voli da se našali i na račun svojih 164 centimetara visine.

Dastin Hofman

Pročitajte još: Koja je NAJZDRAVIJA KAŠA? Stručnjaci imaju odgovor

Dastin Li Hofman je američki filmski glumac i miljenik žena širom sveta. Proslavio se glumeći u filmovima sa kraja 1960-ih i 1970-ih godina: Diplomac, Leptir, Maratonac i Kramer protiv Kramera, za koji je dobio Oskara 1979. godine kao najbolji glavni glumac. Ipak, mnoge dame koje obožavaju lik i delo ovog glumca možda nisu znale da je on visok svega 167 centimetara.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas