Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗА СВЕ КРИВИ ПЕВАЧИЦУ: Мајка Бринтни Спирс има озбиљне финансијске проблеме за које криви ћерку

Бритни Спирс се због свог понашања одаљила од мајке

1695811548_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-Britney-Spears.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ Инстаграм - Бритнеy Спеарс
Oglas

Певачица Бритни Спирс (41) у последње време у центру пажње због развода од тренера Сема Асгарија, али и због наводне свађе с мајком и сестром. Чини се да су гласине о захлађењу односа истините. Како Паге Сиx сазнаје, Бритнина мајка Лин има озбиљних финансијских проблема.

- Једва успева да плати рачуне - рекао је извор Паге Сиx и објаснио да Лин тренутно ради као професорка на замени у оближњој школи.

На њену финансијску ситуацију, тврди извор, увелико је утицала последња свађа с Бритни, која је у својој каријери зарадила милионе долара и издржавала мајку, оца и сестру још од детињства.

Лин уз посао професорке на замени ради као продавачица козметике за бренд Родан анд Фиелдс, стоји у опису њеног Инстаграм профила. Ипак, о послу у школи се није оглашавала.

Подсетимо, прошле године је Лин тражила финансијску помоћ од славне ћерке. Захтевала је да јој Бритни покрије њене судске трошкове искоришћене у парници за Бритнино старатељство.

- Иако је накнада велика, Лин с поштовањем сугерише да је захтев блед у поређењу с милионима и милионима долара које је Џејми Спирс потрошио да задржи Бритни у свом неодрживом старатељству и да изводи активности које Бритни није тражила и које нису биле у њеном најбољем интересу - тврдили су њени адвокати.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas