Oglas
· · Komentari: 0

ZA SVE KRIVI PEVAČICU: Majka Brintni Spirs ima ozbiljne finansijske probleme za koje krivi ćerku

Britni Spirs se zbog svog ponašanja odaljila od majke

1695811548_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-Britney-Spears.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/ Instagram - Britney Spears
Oglas

Pevačica Britni Spirs (41) u poslednje vreme u centru pažnje zbog razvoda od trenera Sema Asgarija, ali i zbog navodne svađe s majkom i sestrom. Čini se da su glasine o zahlađenju odnosa istinite. Kako Page Six saznaje, Britnina majka Lin ima ozbiljnih finansijskih problema.

- Jedva uspeva da plati račune - rekao je izvor Page Six i objasnio da Lin trenutno radi kao profesorka na zameni u obližnjoj školi.

Na njenu finansijsku situaciju, tvrdi izvor, uveliko je uticala poslednja svađa s Britni, koja je u svojoj karijeri zaradila milione dolara i izdržavala majku, oca i sestru još od detinjstva.

Lin uz posao profesorke na zameni radi kao prodavačica kozmetike za brend Rodan and Fields, stoji u opisu njenog Instagram profila. Ipak, o poslu u školi se nije oglašavala.

Podsetimo, prošle godine je Lin tražila finansijsku pomoć od slavne ćerke. Zahtevala je da joj Britni pokrije njene sudske troškove iskorišćene u parnici za Britnino starateljstvo.

- Iako je naknada velika, Lin s poštovanjem sugeriše da je zahtev bled u poređenju s milionima i milionima dolara koje je Džejmi Spirs potrošio da zadrži Britni u svom neodrživom starateljstvu i da izvodi aktivnosti koje Britni nije tražila i koje nisu bile u njenom najboljem interesu - tvrdili su njeni advokati.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas