Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Заплакала сам кад сам схватила кроз та је све прошла": Лепа Брена о жртвама које је њена СНАЈКА морала да поднесе

Лепа Брена открила да је њена снајка уложила много труда и напора да би данас била ту где јесте

1699886711_Foto-Ataimages.rs-Lepa-Brena-i-Aleksandra-Prijovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Лепа Брена проговорила је о успеху њене снајке Александре Пријовић са којом је прошла најтеже тренутке током припрема концерата у Србији и региону.

Њена музичка постигнућа подржале су многе јавне личности, а посебно срећна била је свекрва Брена, која јој је била неизмерна подршка.

- Знам колико је само пута долазила код мене кући на ручак и након тога би се шћућурила на кревету у дневном боравку, а ја бих је покрила ћебетом док она спава. Та њена прича је мене вратила у оно време колико сам ја радила и колико је то тешко и напорно. Њен труд и жеља да уради све савршено и како треба су заиста за сваку причу, а онда Филипов труд и рад као продуцента. Можда сам ја једина особа која разуме кроз какав је она трновит пут прошла - рекла је Брена, а онда открила да је тешка животна прича њене снајке, посебно ганула.

- Пуно пута сам седела са њеном мајком и са њом, причале су ми о њеном животу и какав је све трновит пут прошла, а ја сам се емотивно везала за целу ту њихову причу. Она је жена, а нама женама се ништа не прашта и наш пут је трновит. Срећна сам што је успела. Мајке када удају ћерке оне плачу из два разлога, први је зато што је она заљубљена и нашла је некога кога воли, а други је јер мајка зна кроз шта све треба да прође њена ћерка и какав је живот. Да треба да прође кроз брак, разумевање, рађање деце, успоне и падове...Важно је да сваки родитељ каже свом зету да мора да чува и пази њихову ћерку, јер свака жена је лавица која може пуно да воли, али може да буде и опасна. Кажу не дирај лава док спава, а ја ћу рећи не дирај лавицу, док не дигне главицу - рекла је Брена и открила зашто је плакала на Александрином концерту у Арени.

- Када ми се све сублимирало кроз шта је она пролазила, једноставно сам заплакала. Заплакала сам јер желим да Филипова и њена будућност буде светлија и успешнија, а да све ружно забораве...- рекла је Брена за "Блиц дан".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas