· · Коментари: 0

Завршено и друго полуфинално вече "Песме за Евровизију": Они су се пласирали у финале (ВИДЕО)

Друго полуфинално вече такмичења "Песма за Евровизију" одржано је вечерас.

1646436372_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/ РТС

Публици се представило 18 учесника, а њих деветоро изборило је пласман у велико финал које ће се одржати у суботу са почетком у 21х.

У велико финале "Песме за Евровизију"пласирали су се: Тијана Дапчевић, Оркестар Александра Софронијевића, Зое Кида, Зејна, Гифт, Gramophonedzie, Сара Јо, Наива, CHEGI и Браћа Блуз Бенд

Почетак ноћи обележио излазак Ђорђа Давида на бину који је отпевао прошлогодишњу победничку песму гупе Манескин,  Зитти Е буони.

Прочитајте још: Милан Марић поново заљубљен: Да ли је глумац у вези са Бјелином ћерком Миом?

Вече је било испуњено интересантним наступима и бројим познатим именима, па су се публици представили Тијана Дапчевић, Аца Софронијевић, Душан Свилар, Сара Јо...

Наступила је певачица Зејна Муркић, отпевавши баладу, а мало је познато да је она певала песму и у једној сцени филма „Тома“, чији је део касније отпевала према жељи водитељке.

Истакла се и певачица Зое Кида за коју су многи помислила да врло личи на Силвану Арменулић због фризуре, па ју је чак и водитељ тако назвао.

Прочитајте још: КЕНДАЛ ЏЕНЕР прошетала НОВУ И НЕОБИЧНУ БОЈУ КОСЕ по модној писти: Постаће апсолутни хит ове године ФОТО)

Вечери је пристуствовала и велика певачица Алка Вуица. Хрватска уметница радила је на песми "Пожури, пожури", коју је отпевача Марија Мирковић. Такмичење је употпунио и популарни певач и продуцент, Цоби, који је био задужен за музику и текст песме Саре Јо.

Финалисти ће се публици представити 5. марта, када је бити одлучено ко ће Србију представљати на Евровизији у Торину.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.