Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Због Јелене се нисам други пут удала": Неда Украден искрено о љубавима и својој ЛИСТИ приоритета

Певачица је поносна мајка ћерке Јелене

1666967034_Foto-Ataimages.rs-Neda-Ukraden1.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Неда Украден иза себе има један брак, након ког се више није удавала. Ћерку Јелену је добила са Миланом Билбијом, бившим мужем. Увек је желела да има пуно деце, али јој се та жеља нажалост није остварила.

"Јако сам желела да имам троје, четворо деце и много сам патила што то нисам остварила", почела је причу за "Ало", у емисији "Милизам", Неда, која је и сама јединица.

Неда је такође јединица и због тога је Јелени хтела да подари брата или сестру, али у томе није услепа. 

"Јединица сам и увек ми је фалило друштво. Родитељи и ја смо стално путовали и селили се, а ја сам била јако усамљена. Могуће је да је пресудна за то да се бавим овим послом била управо публика и сав тај народ око мене, друштво и дружење", рекла је певачица.

Прочитајте још: Како је Северина некад изгледала? Давно ЗАБОРАВЉЕНА фотографија на којој певачица има кратку, ПЛАВУ косу (ФОТО)

Она је кроз живот имла многе љубави и бројне удвараче, међутим, хникада се није поново удала.

"Моја лепота и карактер су комбинација која је привлачила све моје удвараче, али нисам остварила други брак, нисам родила још једно дете јер сам јако одговорна. Неке жене имају по 100 бракова, веза и развода, али будући да имам дете, другачије сам гледала на све то. Сваки развод је емотивни рез за дете. Отац је обожавао Јелену и она њега, и настојала сам да то негујем. Хтела сам да њеног оца сачувам у њеном животу, јер није дете криво што су пропала моја очекивања везана за мушкарца за ког сам се удала. Свака следећа прича је била вагање, питала сам се како ће дете које је било обасипано љубављу од бака, тетака, оца и целе родбине прихватити то ново окружење", објаснила је певачица и додала:

"Моје везе су биле ван града у ком сам живела, а помисао да треба да се селим је умногоме утицала на то да се не удам и не остварим нову породицу. Због Јелене се нисам други пут удала, а данас сам јако поносна на њу и на то што се није угледала на мајку и нема само једно дете. На листи мојих приоритета увек и прво је моја породица, па мој посао."

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas