Oglas
· · Komentari: 0

"Zbog Jelene se nisam drugi put udala": Neda Ukraden iskreno o ljubavima i svojoj LISTI prioriteta

Pevačica je ponosna majka ćerke Jelene

1666967034_Foto-Ataimages.rs-Neda-Ukraden1.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Neda Ukraden iza sebe ima jedan brak, nakon kog se više nije udavala. Ćerku Jelenu je dobila sa Milanom Bilbijom, bivšim mužem. Uvek je želela da ima puno dece, ali joj se ta želja nažalost nije ostvarila.

"Jako sam želela da imam troje, četvoro dece i mnogo sam patila što to nisam ostvarila", počela je priču za "Alo", u emisiji "Milizam", Neda, koja je i sama jedinica.

Neda je takođe jedinica i zbog toga je Jeleni htela da podari brata ili sestru, ali u tome nije uslepa. 

"Jedinica sam i uvek mi je falilo društvo. Roditelji i ja smo stalno putovali i selili se, a ja sam bila jako usamljena. Moguće je da je presudna za to da se bavim ovim poslom bila upravo publika i sav taj narod oko mene, društvo i druženje", rekla je pevačica.

Pročitajte još: Kako je Severina nekad izgledala? Davno ZABORAVLJENA fotografija na kojoj pevačica ima kratku, PLAVU kosu (FOTO)

Ona je kroz život imla mnoge ljubavi i brojne udvarače, međutim, hnikada se nije ponovo udala.

"Moja lepota i karakter su kombinacija koja je privlačila sve moje udvarače, ali nisam ostvarila drugi brak, nisam rodila još jedno dete jer sam jako odgovorna. Neke žene imaju po 100 brakova, veza i razvoda, ali budući da imam dete, drugačije sam gledala na sve to. Svaki razvod je emotivni rez za dete. Otac je obožavao Jelenu i ona njega, i nastojala sam da to negujem. Htela sam da njenog oca sačuvam u njenom životu, jer nije dete krivo što su propala moja očekivanja vezana za muškarca za kog sam se udala. Svaka sledeća priča je bila vaganje, pitala sam se kako će dete koje je bilo obasipano ljubavlju od baka, tetaka, oca i cele rodbine prihvatiti to novo okruženje", objasnila je pevačica i dodala:

"Moje veze su bile van grada u kom sam živela, a pomisao da treba da se selim je umnogome uticala na to da se ne udam i ne ostvarim novu porodicu. Zbog Jelene se nisam drugi put udala, a danas sam jako ponosna na nju i na to što se nije ugledala na majku i nema samo jedno dete. Na listi mojih prioriteta uvek i prvo je moja porodica, pa moj posao."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas