Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Жири занемео од туге: Болна судбина такмичарке - Сахранила сам дете

Учесница популарног такмичења жири оставила без текста

1617630299_jadranka.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Јадранка Калинић, учесница музичког такмичења "Никада није касно", поделила је своју болну судбину са јавности, када је испричала какву је трагедију доживела.

Прочитајте још: Снежана Ђуришић први пут јавно проговорила о проблемима са сином: "Прошла сам пакао"

Наиме, Неда Украден, која је била једна од чланица жирија, похвалила је Јадранкин изглед, додајући да изгледа као тинејџерка. Када је прочитала њену биографију, уследило је питање, а потом и одговор који је све оставио без телста:

- Поред оца и мајке сам изгубила и дете, па сам добила анксиозност... Али не идем на ту причу, то је све јако тужно...Идемо на весело. Нешто најтеже у животу је сахранити своје дете. Намерно нисам ишла на то да ми не би замерили. Ја сам овде првенствено и само због певања, јер је у тим најтежим тренуцима мене песма највише извукла - рекла је Јадранка и својом изхавом растужила жири.

- То је заиста тужно. Треба да се избориш. Браво. Ако ти ишта у животу помогне, поред љубави најближих и твоје властите снаге коју ти је дао Бог, а дао ти је, и снагу и таленат и лепоту, то је свакако музика. Дивно је да имаш ту снагу и вољу и што си се овде појавила - рекла јој је Неда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas